- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 884
- Поени од реакции
- 410
bravo ,pocnuvam da go gledam,ama kakov i da e - super e
bravo ,pocnuvam da go gledam,ama kakov i da e - super e
Шкљоцај и на крај од тоа шо ќе го пишеш допиши #spreadthetruth и ќе те најде некој забегитис од нас
Сега бидејќи кога те барам, ми искачаат сто Филипа (и јас сум тука 2 саати само ), ти ќе ме најдеш мене Nezzy4ka сум јас, А.Симона име.
i veke go nema videoto (
Тоа мислам дека уствари никој не го знае...Колку отприлика твитови се потребни за хештагот да се најде на главна страна, или што и да е таму?
Исто и јас, ама врска немам колку се.... Не ме пуштаат ни да се логирам маме им ебам!499 ја еден по еден им ги праќав
nikoj nemavme a sega imame po 2 c c c c cАбе да ти ебам, се враќам од град 45 страни сте пишале во меѓувреме
Што е со твитеров?
Немам твит да го ебам...
Напрај си !!!Абе да ти ебам, се враќам од град 45 страни сте пишале во меѓувреме
Што е со твитеров?
Немам твит да го ебам...
Да не има отприлика некоја пресметка како оди во тој период. Всушност, сигурно има, ама тешко дека во Македонија некого го интересирало тоа, па да прави пресметка. Никогаш не ни било битно да задоминираме на светски медиум. Ама било каква бројка би била од корист за да се види дали има и теоретска шанса отприлика да стигнеме до насловна.Тоа мислам дека уствари никој не го знае...
Почна и часови да даваш.Сега бидејќи кога те барам, ми искачаат сто Филипа (и јас сум тука 2 саати само ), ти ќе ме најдеш мене Nezzy4ka сум јас, А.Симона име.
И после ќе ти твитнам и ќе сфатиш
Па нека објават они денеска како викаа смрт за христијаните?Некој нека им пише на Наумоски Гоце и Александар Кировски да не пишуваат смрт за Албанци зашто од сите работи таму ако видат медиумите прво тоа ќе објават.
А и не им личи на годините.
http://news.buzzgain.com/how-many-tweets-does-it-take-to-be-a-trending-topic-on-twitter/Да не има отприлика некоја пресметка како оди во тој период. Всушност, сигурно има, ама тешко дека во Македонија некого го интересирало тоа, па да прави пресметка. Никогаш не ни било битно да задоминираме на светски медиум. Ама било каква бројка би била од корист за да се види дали има и теоретска шанса отприлика да стигнеме до насловна.
Попросто е него што вака делува, верувај ми Хаштаг ти е ова #spreadthetruth а трендинг е ако се појави на homepage на Твитер. Колку повеќе го пишуваме во твит (коментар,статус) хаштагот, толку се поголеми шансите да стане трендинг, а со тоа да допре и до повеќе луѓе и да биде важно за медиумите.WTF?
Не е за мене, ќе помагам по странски форуми
Ilumious, можеби ти знаеш?Да не има отприлика некоја пресметка како оди во тој период. Всушност, сигурно има, ама тешко дека во Македонија некого го интересирало тоа, па да прави пресметка. Никогаш не ни било битно да задоминираме на светски медиум. Ама било каква бројка би била од корист за да се види дали има и теоретска шанса отприлика да стигнеме до насловна.