#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Jas nisto ne mozam da otvoram za zal, aj ke pocekam da se upravi twitterov :(

Доообро.. се вклопуваме полека.. готово од тоа што ми го кажа е речено сторено.. но.. чудото од ник најверојатно ми е .... https://twitter.com/#!/Vasko10 ... Ако нешто сум утнал.. се простува нели :))

Тој си, те најдов, те твитнав :)

Некоја страна поназад некој прашуваше за превод, дајте некој дел ќе пробам да преведам.

На англиски само можам и нешто на балканскиве јазици.

Има веќе превод за секој поголем јазик ;) Туку викам да склопеме уште еден текст , се добро средено , со хронологија , слики , клипови , се ! И да го праќаме и тоа.

Има веќе превод за секој поголем јазик ;) Туку викам да склопеме уште еден текст , се добро средено , со хронологија , слики , клипови , се ! И да го праќаме и тоа.
Има веќе и поголем текст направено,со цела хронологија,среден лексиколошки.Таман за бран број два спам на странските медиуми.Направен е од членот jamajka и уште еден член на форумов кој не го знам. Подоцна ќе има детали околу ова.

Тој си, те најдов, те твитнав :)
И сеа само уште нешто од моето малтретирање и готово... Како да знам дека ова чудово во 22:00 се случило.. и како да знам дека као демек ти си ме твитнал? Ја ти Благодарам на разбирањето и на исцрпните одговори :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom