#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја страна поназад некој прашуваше за превод, дајте некој дел ќе пробам да преведам.

На англиски само можам и нешто на балканскиве јазици.

Сите се ставиле на кајгана, не се мрда форумов :D

Како да функционирам не ми е јасно воопшто на twitter? Што е концептот и како да се приклучам на оваа таканаречена медиумска битка?? Едноставно сакам да придонесам ама појма неам како :)

Вака, направи си профил прво. Откако ќе го направиш, кажи ни го името (никот) како ти е. Се што треба да правиш е на пердувчето да кликнеш (горе десно) и да напишеш Against Radical Islam #spreadthetruth. Откако ќе успееш во ова, понатаму се полесно ќе ти биде ;)

Јанко го постираше видеото Spread the truth на неговиот Facebook профил, обидете се и кај Миленко!
Уште рано сабајле миленко на профилот ги објави текстовите што се преведуваа и ни чеситита :D

(y)

27801931.png

Уште нешто имајте на ум. Не постирајте навредливи реченици против албанците , не им давајте муниција која ќе можат да ја користат дека сме кревале меѓуетничка омраза. Запамтете која е целта на акцијата : Будење на свеста кај светот дека во Македонија има терористички келии ! Целта е да се добие нивната подршка !! На секој твит , пост линк , статус итн , фокусирајте се на црното знаме на Џихадот , на паролата Islam will dominate , Death to Chistianity !! Не одите со навреди на албанците , овоа е војна против тероризамот !! Цел свет е у војна против теророт , користете го тоа !

Страшно и жално е како "влијателните" твитерџии го игнорираат ова а први се да искоментираат нешто како со врбите, барокот или некој политички настан. Жално многу...

Луѓе, мајка ми ќе твита вечер :D Ама не кажувам која е :) :) :)
Чим неа сме ја убедиле да користи било каков социјален медиум, богами чудо сме направиле :)

Following

Following
ZivotoTeKocka ‏ @ZivotoTeKocka
Macedonian, Basketball lover, Dota player, student.
Following
Marjan ‏ @MaxtheLegend
science fiction is where it's at
Following
Манавски Крум ‏ @ManavskiKrum
I like chocolate milk.
Following
Kristijan Aleksovski ‏ @kristijanKLE
Ask me and i will tell u.. :)
Following
|И.И| ‏ @ilii7
KGN
Following
Ligeia ‏ @Devil_Girl24
Following
@l1en ‏ @Al1en_MKD
Following
Borche Gajdov ‏ @BorcheIceboy
Follow
Mrcatorka ‏ @mrcatorka
Follow
Steppenwolf ‏ @HarryHallerSt
Following
Nikola ‏ @Apokalipt0
I'm cool.
Following
Ilija Cope ‏ @Copkar
Following
POSTAROT09 ‏ @POSTAROT09
Following
Aleksandar ‏ @RistevskiMKD
Following
Daniel Brishko ‏ @Daniel_Brishko
Following
Melvin ‏ @We_shall_rise
Following
Nikola_wi ‏ @Out_Of_Reality_
Following
Anne. ‏ @Anne_Jovan
~
Following
Клепачот ‏ @klepachot
Following
Нула Четрс Осум ‏ @MrChatOrChe
#SpreadTheTruth, #Prilep, #Macedonia, #Chelsea...
Following
Macedonian_Lion ‏ @mkdlion
Following
A.Simona ‏ @Nezzy4ka
Animal lover :)
Nessa_Alcarin ‏ @Nessa9Alcarin
Following
Strangled ‏ @FlameOfSpirit
I suck at tweeting.
Following
Mladenovski Dejan ‏ @MladenovskiD
Cold, Wind, Waves and Sunburn. Long Distance Swimming!
Following
Marjan Lazarevski ‏ @MLazarevski
Co-founder @Kajgana.com, SysAdmin, DataNet Engineer, Technology & Gadget Addict, #mkfail and #mkwin contributor.
Following
Rashela ‏ @Rashela_
Following
Goxyto ‏ @goxymaxy
blah
Following
Pillow Queen ‏ @notsoplavusa
кајгана's Перница Кралица
Follow
Сашка ‏ @ArhangelMKD
Following
Somnitelno Lice ‏ @SomnitelnoLice
СЕ ИЗВИНУВАМ ШТО ЈА СПОДЕЛУВАМ ОВАА ИНФОРМАЦИЈА ЗНАЕЈЌИ ДЕКА НЕКОИ ОД ВАС ИМААТ КОРИСТЕНО ВИСТИНСКИ ИМИЊА.
Ова е мојата листа на членови на твитер што ги следам. (Ова е да ви помогне за полесно додавање на членовите кои ја подржуваат #spreadthetruth)

Вака, направи си профил прво. Откако ќе го направиш, кажи ни го името (никот) како ти е. Се што треба да правиш е на пердувчето да кликнеш (горе десно) и да напишеш Against Radical Islam #spreadthetruth. Откако ќе успееш во ова, понатаму се полесно ќе ти биде ;)
Доообро.. се вклопуваме полека.. готово од тоа што ми го кажа е речено сторено.. но.. чудото од ник најверојатно ми е .... https://twitter.com/#!/Vasko10 ... Ако нешто сум утнал.. се простува нели :))

Немам твитер :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom