#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.752
A како да ги бришам спамерите? На пример еден ме mention за да ,,отворам бизнис,, и такви срања.

К

Кнез Мишкин

Гостин
@HarryHallerSt

Направив твитер само поради ова, ама никако да се снајдам. Полека ќе биде... :)

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Зошто на 9gag ? Така само ќе ни се смеат повеќе. Ме интересира дали има одзив од медиумиве на кои му беше праќано ?

Член од
24 октомври 2011
Мислења
50
Поени од реакции
75
A како да ги бришам спамерите? На пример еден ме mention за да ,,отворам бизнис,, и такви срања.
Mislam deka nemozes da gi izbrises :/ sekogas gi ima takvite samo ignoriraj gi.. ama mozes da odes kaj niv na profil i da im stegnis Block This user za vo idnina da ne ti praka toj poraki :/ ama pak nekoi drugi ke se pojavat... :/ (inaku toa Block e vednas do follow dugmeto, so edno crno cove4e i strelka nadolu sto e)

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.207
Поени од реакции
1.236
Браво луѓе, одлична иницијатива, еве и јас се приклучувам да помогнам колку што можам... Направив твитер ZivotoTeKocka, аднав ( ваљда тој е зборот ) некои од тие што ги има постирано профилите тука, мислам дека се снајдов, денеска во 20 часот ќе почнеме со спамање?

Член од
5 мај 2012
Мислења
1
Поени од реакции
7
Браво момци и девојки одамна ваква организираност на македонскиот народ и одлучност немам видено ајде да му покажеме на светот какви џганови ни живеат во државава

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Убаво што не има меѓу први од мактвитовите ама не е доволно.

We need more fire power!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom