#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
ај сите нека мислат некој твит за УЧК поточно за постот на леандра. И каде сте кајганџии, пред некој ден пост на секој 2 минути сега во саати се збори.

Radical Islamists (more radicals) yelling UCK (terrorist organization) and saying yes for killing.

И доле слика од нив.

Одговара?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уше некој ако праша кај се сите на бан ќе иде. Стварно мислам олабавете...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дарданиа обвинува за лицемерие... :pos:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Дегену не извртуј зборовите , а и никаде не пишав дека ја подржувам сребреница ни па аушвиц,

100 деца кој уште пубертетски бркови немаат извикуваат аушвиц а 100% незнаат што е Аушвиц или 10 000 инцеси што скандираат УЧК, Алак ахбар, бранат притворени за убиство на деца и разбија глави на новинари и полицајци , кое е полошо ?
Подели го моето мислење , најди го делот за тебе што го напишав.

Се сложувам дека ти нигде не напиша за сребреница ... но и јас нигде не напишав дека ти подржуваш.

Ти ме потсети на 2001ва како сте протестирале и какви радикалци сте , само што сеуште не е дојден моментот сега , иначе кога ќе протестираш ти , јас ќе мора да се кријам ... така ли беше?

Ме обвини и навреди без причина.

И си толку глуп што нема врска што пишуваш туку само да провоцираш, подржуваш невини лица, од кај знаеш дека се невини тоа треба судот да докаже , ете и Шешеј уште не е осуден што не го подржуваш него и тој е во притвор, излези протестирај за него
Невини се , а плус тоа , не протестирам стриктно за лицата приведени , туку додај и манипулантскиот однос на МВР ... ме имаш ли следено претходно , да не се повторам.

Јас искрена сум... и за каква мака зборуваш!!! Од самиот почеток го искажав мојот став против протести!!!
Јас се гордеам со мојот народ! Македонската народна свест е на многу високо ниво, и навистина ми е жал за тебе што мислиш дека може да ми биде мака! Ако бев за протести - ќе бев и јас меѓу нив!
Тоа се млади деца.... а кај вас и од оние од кои се очекува зрелост и мудрост - беа на улица и урлаа, носеа знамиња и маици (знаеме какви) и во толкав број, таква маса на безумност - навистина жалосно и таговно!!!! Мислам дека тебе треба да ти биде мака за твојот народ!!!! А мене ми е мака само за оние петмина што ги изгубија животите од рацете на безумни ладнокрвни психопати!!!!
И ти не си го нашол својот дел , гледај уште еднаш кај те имам цитирано тебе.
Лицемерие видов кај Леандра.

Кај тебе видов искрен коментар , згрозена си од начинот на протестирање ... само не треба да бидеш против протести , нема ништо страшно во нив се додека се мирни.

И јас сум против насилниот елемент во албанските протести , но не сум како овие манипулантите , кои го фокусират само насилниот елемент , а брадите на верниците ги зумираат од далеку.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
,,,,,,,,i vie seushte mu dozvoluvate vo vakvi momenti da ve isfrli od kolosek ta da mu replicirate,,,shto veli radapciger,,,ignore ,,,ma vo momentov na delete ,,bre ,,,,,sho tolku ste zapnale da objasnuvate na nekoj koj ochigledno e dobro platen za svojata rabota,,a vie samo gubite vreme ,,,dokazhuvajki na nekoj koj ,,slusha i pishuva samo toa na nego shto mu odgovara,,,,,stavete go na mraz ,,,,,i samiot ke se otkazhe,,,,
Првпат да ти прочитам цел пост до крај. :)

Никако не треба да се игнорира Дардањија. На лага и манипулација се молчи ли? Кога некој се обидува да го онечисти и навреди споменот на убиените со одбрана на крволочни животни--убијци, ние треба да го игнорираме?
Никако. Треба да се реплицира и да му се укажува на лицемерието и поганоста без престан.

N

Nessa Alcarin

Гостин
ја сум дома. масерката ми откажа.
бооо лажеш сушиш!!! :P
Си сакал да твиташ цела вечер, па ти си и откажал!
--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:05 ---
https://twitter.com/#!/Gottahrdt/status/201402311740887040
ајде Карл пак не спомнал
--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:13 ---
https://twitter.com/#!/Fingerprint83/status/201403672377311232
п.с. ставајте повеќе хаштагови, како ова горе

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Јас сум тука за вас не знам

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Секако дека во Македонија Никола Груевски и Мвр прават заговор само против албанците прикажувајки како терористи :pos: само интересно е според албанциве ова е монтиран случај али доказите сосема се занемаруваат на пр:

Интересно сепак да излегуваш со изјави како овие а да си невин:
Според судските извори, еден од приведените кажал:„Не требаше децата, требаше да се удри по униформа”, појаснувајќи дека требало да се застрелаат полицајци. Ова било кажано од приведен во судската зграда пред неколкумина присутни. Не е познато дали повозрасниот од осомничените истото го повторил пред истражниот судија.

Сите знаеме дека во Македонија има џамии во сопстеност на вахабисти тоа го имаат потврдено и од ИВЗ веројатно и тие лажат

Кога беа приведувани Невините албанци им беа најдени оружја за кои немаа дозвола дури и слики на кои со оружје и со албанско знаме и други докази кои покажуваат дека биле во Пакистан.

Потоа следуваше изјавата на Возачот во која детално ја опиша случката.

А за протестот секоја чест да се соберат на 1000 луѓе и да докажуваат дека не се терористи со кршење на автобуски престојки,кршење на прозорци на владата,пробивање на полициски кордон извикување погрди пцовки со тоа докажале што? дека се дивјаци дека истата влада која со камења ја гаѓаат им овозможи живот без плаќање на сметки слободно да се занимаваат со криминал сред бел ден да убиваат да тепаат по автобуси и притоа уапсените за 2-3 дена по закани да бидат пуштени тоа ни во Косово и во вашата сакана Албанија го нема.

Овој пост е посветен на Dardan-ia.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Дарди,имаш докази кои потврдуваат дека се невини?

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Не бе човек, воопшто не скурчува. Погледни го само како е контрадикторен.
Вели дека тој поддржувал сеуште невини лица, т.е. осомничени лица.
Оттука произлегува дека тој поддржува можни терористи. Човекот е болно искрен.
А тоа го прави само и само заради националната припадност.
Додуша, лицемерието е големо, ама што да правиме, такви се...
Нај лесно е да тераме сеир со кромањонецов ама до кога.....нема веќе дијалог со нив,подржуваат осомничени за петкратно убиство ,тепаа деца и старци ,следбеници се и подржувачи се на Џихад а да не збориме за 2001 год, и јас да пробувам со вакви стоки да комуницирам ...нама шанси!!! и таа тронка надеж во мене за соживот се изгаси...кој ги е.бе нек испоцркаат сите до еден -око нема да ми трепне:mad:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ме обвини и навреди без причина. Јас сум Албанец, Албанците неможе да бидат виновни во оваа држава, макар убиле и деца. Јас сум класичен лицемер и ширам пропаганда. Поддржувам секакви протести кој се за ослободување на Албанци, за нивните грешки јас незнам зошто бев во подрум и ништо не сум видел ни чул.

Баш како што ве опиша новинарот од Италија:
--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:19 ---
Дарди,имаш докази кои потврдуваат дека се невини?
А? :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Имаме некое видео на кое се повредениот снимател и полицаец? На јутјуб најдов, но само од вести. А не сакам да им правам реклама или да не поврзат дека #spreadthetruth поддржува некоја телевизија.

Kajgana Shop

На врв Bottom