- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Јас ги бојкотирам веќе една година тв немам гледано. Се информирам преку интернет.треба да ги бојкотираме .. јасно беше уште пред да почне протестот шо ќе бидат насловите ..
Јас ги бојкотирам веќе една година тв немам гледано. Се информирам преку интернет.треба да ги бојкотираме .. јасно беше уште пред да почне протестот шо ќе бидат насловите ..
Па не треба да пљукаме нарочито не по луѓе,казниво еТогаш објасни ми, која ти беше целта првиот пат кога ме цитираше?
.
Ааа неее мене сите политичари ми се исти ама почитувам само про новинари како ЛатасДемек, аууу ќе и изедам за ,,пастирот,, и ќе бидам паметен?!
1000 зошто 1000 затоа ја читав тогаш и мислев дека окта е на Стојан Андов.Ај нема везе. Не можам да се објаснувам со луѓе кои бегале од часови во 1во. Тогаш се учи читање
Зеде и трч на новинарката и ите аплаудираат и го поддржуваат, шо сакаш да прават другите новинари д го поддржат тепачот!Какви незналици има во државава кои се нарекуваат новинари и здруженија на новинари за заштита на права. Зашто не се повлековте вчера кога колегите сниматели ви ги маваат со камења . А нее они денеска се нашле повредени зашто некое дете не им дало изјава и некој ги опцул. Бог да чува бе, каде со тој памет само. Професинализмот, моралот и етиката во вршење на професијата одамна ги изгубивте, со ваквите автогол ставови само повеќе и повеќе си тонете и тонете.
Дарданиа немој да цитираш членови од Устав за презумпција на невиност, кога вие први ја кршите барајќи ослободување на осомничени.
Не ми го врти ставот како пратеник во собрание да си. Не реков ја новинарите да ја земат правдата во свои раце и тој што мавнал со камен да го згрбачат. Во знак на револт и почит кон колегата како човек и заштита на својата професија камерата се гаси, не се земаат изјави и се повлекуваат од настанот.Зеде и трч на новинарката и ите аплаудираат и го поддржуваат, шо сакаш да прават другите новинари д го поддржат тепачот!
Слично и јас .. од ТВ само 24 вести гледам , сметам дека сеа за сеа се најдобар извор на информации од понудените МК телевизииЈас ги бојкотирам веќе една година тв немам гледано. Се информирам преку интернет.
Не ми е мака толку за протестов колку што ми е мака од нашиве новинарчиња. Токму тие квази новинарчиња не доведоа во својата држава да се чувствуваме како граѓани од втор ред. Јас мислам дека треба да им се одржи една лекција.Какви незналици има во државава кои се нарекуваат новинари и здруженија на новинари за заштита на права. Зашто не се повлековте вчера кога колегите сниматели ви ги маваат со камења . А нее они денеска се нашле повредени зашто некое дете не им дало изјава и некој ги опцул. Бог да чува бе, каде со тој памет само. Професинализмот, моралот и етиката во вршење на професијата одамна ги изгубивте, со ваквите автогол ставови само повеќе и повеќе си тонете и тонете.
Почекај да видиме каде им е болната точка.http://www.plusinfo.mk/vest/42739/GALERIJA-Novinarite-poradi-zakanite-go-napushtija-protestot-koj-vednash-potoa-i-zavrshi
@Plusinfomk
Упаѓајте да им писнеме на овие на Твитер. Гнаси смрдени!
Јас мислам дека е време твит-квартетот да им посвети еден денНе ми е мака толку за протестов колку што ми е мака од нашиве новинарчиња. Токму тие квази новинарчиња не доведоа во својата држава да се чувствуваме како граѓани од втор ред. Јас мислам дека треба да им се одржи една лекција.
jamajka; Inglourious Basterd; Crazy in Love; Raziel; што мислите?
/ме ис хир туНе ми е мака толку за протестов колку што ми е мака од нашиве новинарчиња. Токму тие квази новинарчиња не доведоа во својата држава да се чувствуваме како граѓани од втор ред. Јас мислам дека треба да им се одржи една лекција.
jamajka; Inglourious Basterd; Crazy in Love; Raziel; што мислите?
Во ред е се што си напишал и се согласувам. Денешниов протест немаше цел ниту голема потреба да се одржи, но моето разочарување е плод на огромен број на настани, најмалку е од денешниот. Верувам дека сме на иста страна. Се надевам во иднина ќе знаеме како да си помогнеме самите себе како народ, иако досега честопати се докажа дека незнаеме како да настапиме, а голем дел од Македонците се индиферентни кон се.Знам дека е иронија кажаното ама не е иронија разочарувањето....
Еве прочитај што напишав уште во четврток:
http://forum.kajgana.com/threads/spreadthetruth-секој-ден-21-часот.60328/page-368#post-4994247
Јас па и многу други константно предупредувавме на контрапродуктивноста од урлање на група мамлази-овие т.н протести се Катастрофа И тоа веќе со религиозни примеси а жално е да се ништи вековната меѓуверска толеранција и почит.Многу поразително.Сега ќе пишува во сите новини "Нацисти и Четници во Македонија","Албанците живеат во страв од геноцид" итн,итн.
Глупави деца,која штета ни ја предизвикаа мислам дека не се ни свесни.
а вчерашните....новинарите трпеа ќотек ама останаа да го овековечат протестот на радикалните