#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ти мочко низаеден веќе си ми преку таска балабанова дојден. Секој втор пост ти е за тоа како форумџиите се праеле паметни, а уствари биле неспособни и фалични.
Само ти си способен и нефаличен.

Прво, spreadthetruth се огради од протестот уште пред да се случи.
Друго, ние барем даваме каков таков придонес во медиумската битка. А што правиш ти бе, мочко еден освен што мрсиш муда на форумов? Кој е твојот придонес?
Еве, сите ние сме неспособни, кажи ми ти што направи???

Луѓето се ангажираа, смислуваа текстови, преведуваа, лекторираа, праќаа мејлови до стотици новински агенции, твитаа, правеа групи на фејсбук и се најде ти паметен да се исереш на се тоа!
Уште еднаш, те прашуваш, што направи ТИ???
Или ти се бориш против радикалниот ислам со пишување ретардирани постови?
Уште не научи бе дека не се прави ништо скриен зад компјутер, додека ти дремиш овде ја си вршам обврски надвор, и не серам против spreadthetruth туку мислам дека вистината треба да се прошири на друг начин, за кој овде како што гледам има неспособни луѓе.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.452
Поени од реакции
27.253
Само што се вратив од центар и "протестот". Денес беше жално да си Македонец, ама научив и многу битна лекција во животот.

На протест 150 луѓе сите бледи во фаца и разочарани (не беа сите дечишта). А кога се враќам накај дома во Тренд и на ул ,,Македонија,, кафичите преполни нема место да седнеш. Нозе прекрстени, кошулче летно, цвик на глава, цигарче во рака и кафицата полека срк срк. Не дека и јас не правам такви шеми, ама за се си има време...

Така да ако некогаш избие овде потворно војна ( а ќе ), мене побарајте ме на Халкидики - Пефкохори, убава е таму водата.
ОК,
Ја свативме поентата, бараше причина ја доби, ајде сега убаво да си поминеш на халкидики имаш оправдање.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Глеате колку сте фашизоидни? Исти те како копиљацине денес и како вахавите вчера. Потполно исти само на различни страни, најжално е што форумов кгн доби таква репутација. Член сум од2006 и последно време ког ќе се лог знам какви постоби да очекувм.
Како можеш да маркираш цела нација ( или на форумо мислеш шо те знам ) дека се фашисти спроед тоа шо 100 деца излезгле да видат Смрт за Шипови ??

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Уште не научи бе дека не се прави ништо скриен зад компјутер, додека ти дремиш овде ја си вршам обврски надвор, и не серам против spreadthetruth туку мислам дека вистината треба да се прошири на друг начин, за кој овде како што гледам има неспособни луѓе.
На кој? Ајде сите го очекуваме решението?
НА КОЈ?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Се додека голема Македонска партија не застане зад протестот никогаш нема да се собереме во голем број. Жалам, ама така функционираат работите кај нас,

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Само што се вратив од центар и "протестот". Денес беше жално да си Македонец, ама научив и многу битна лекција во животот.

На протест 150 луѓе сите бледи во фаца и разочарани (не беа сите дечишта). А кога се враќам накај дома во Тренд и на ул ,,Македонија,, кафичите преполни нема место да седнеш. Нозе прекрстени, кошулче летно, цвик на глава, цигарче во рака и кафицата полека срк срк. Не дека и јас не правам такви шеми, ама за се си има време...

Така да ако некогаш избие овде повторно војна ( а ќе ), мене побарајте ме на Халкидики - Пефкохори, убава е таму водата.
Така кажи им пријателе, овде сите загрижени а надвор ич не им чуе сите кафенце во ова време, знам убаво...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Епа ајде просветли не.

W

Werther

Гостин

Така да ако некогаш избие овде повторно војна ( а ќе ), мене побарајте ме на Халкидики - Пефкохори, убава е таму водата.
Abe so vakov pamet so go imame site Makedonci vo globala ke letne i ova malovo parcence zemja so go imame...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Хах :pos: требаше да излезиме на протест,да ги имитираме шиптарчинава што за секоја чврга излегуваат пред камери ова она,сеа па и монтиран бил случајот :sick:
Не бе друже...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
и уште нешто .. гледате како одма се свртеа Македонци против Македонци за неполн саат ??

Виде некој нешто слично со овие лепотаните ? Не .. Они се држат заедно , ние се делиме и сами себе си правиме харикири .. нишо чудно шо не имат наместето и не ропат doggy style кој како стигне , посебно оние од планините...

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Така е...зад компјутер не се прави ништо, со протести не се прави ништо, само ти знаеш како се прави нешто.

Слушате, само Македоникус ја знае тајната за борба против радикалниот ислам!
Еве сеа ќе ни ја открие, само да ја изгледа најновата епизода на Езел и да ги смени пелените!

М

Мартин`

Гостин
И кој курац кријат фаци? Па ако си решил да излезеш, излезу јавно маме му ебам:D.

..ако не, ќе го палим со бензин.
И одма да лапнеш кривична заради ширење омраза или пак некои слични глупости, додека другите се заштитени поларни мечки и за кршење и за тепање ништо не се добива.. нели соживот треба да градиме да не ги разлутиме уште толку :гомце:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.452
Поени од реакции
27.253
Воопшто не си ја сватил поентата
Ти не си ја сватил да си ја свател нема да збориш вака. Овој протест е направен за да рашири чувство какво што го имаш сега. Целта е постигната, Македонци ја пцујат државата и го подценуваат сопствениот народ....Само така, напред.....

Позади протести не може да стои ФБ група, туку организирана структура.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.904
Поени од реакции
73.133

Тоа е брат, ти кажав да не очекуваш премногу ;)
Знаеш како е туика, никој нема пари ама затоа кафичите се полни 24/7.
Море марш у пизду материну...
Не се замара народот пошто појма нема што се случува во градот, затоа што од нашиве медиуми можеш да дознаеш дека живееме во рајкот и ништо повеќе, дека ние Македонците сме аждаји кои уништуваат соживот и слично.
Денешниот протест не требаше да се одржи, реално напразно е кога знаеш дека повеќе од 100 души нема да дојдат и нормално продадените медиуми ќе залепат разни етикети.
Чим на првиот протест при толкав гнев излеговме само 600 души што повеќе да се каже?
Секој нареден протест понатаму ќе биде чист промашај...
--- надополнето: 12 мај 2012 во 15:51 ---
Ти не си ја сватил да си ја свател нема да збориш вака. Овој протест е направен за да рашири чувство какво што го имаш сега. Целта е постигната, Македонци ја пцујат државата и го подценуваат сопствениот народ....Само така, напред.....

Позади протести не може да стои ФБ група, туку организирана структура.
Тоа е постот на деценијата, тоа сакам да го кажам, ама незнам речам :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom