- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 130
- Поени од реакции
- 112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај го најде жити се
![]()
pa neli M.Manson ili neЛуѓе, ќе го ребраме или да бришам оноа да не ми најдат дома марихуана![]()
Па бриши, реков рано е, да видиме утре како ке се изјасни. Знам на почетокот имавме подршка.Луѓе, ќе го ребраме или да бришам оноа да не ми најдат дома марихуана![]()
појма јас немав,првпат ја гледам....леле се кинам од смеење.стомак ке ме фатиЧовек бе кај си ти до сеа, сликава знаеш од кога е?![]()
od kade ova za podrskava ?ili jas nesto sum propustil?Па бриши, реков рано е, да видиме утре како ке се изјасни. Знам на почетокот имавме подршка.
Луѓе, ќе го ребраме или да бришам оноа да не ми најдат дома марихуана![]()
Луѓе, ќе го ребраме или да бришам оноа да не ми најдат дома марихуана![]()
ok si e covekot do sega sto go remetite ne se odnesuvae na nas nego i kontekst na radikalcive sto protestitaatЛеле и него го тагнуваат на репликите... готово ќе си умрам![]()
ako e taka brisam ama samo so M.Manson drugoto ke si stoe kako prevencijaok si e covekot do sega sto go remetite ne se odnesuvae na nas nego i kontekst na radikalcive sto protestitaat![]()