- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Фали твит-квартетот за таквите моменти.
Толку не го сфаќате или јас нешто сум грешка ? Умрените си легнуваат ( ваљда се мисли на соросоидите ) . Лека ви ноќ ( ВО НАВОДНИЦИ : радкилани твитерџии ) се мисли со иронија. Грешка сум или ?
mu go frlivme pikot sega gabe e analizi na golemi misliТолку не го сфаќате или јас нешто сум грешка ? Умрените си легнуваат ( ваљда се мисли на соросоидите ) . Лека ви ноќ ( ВО НАВОДНИЦИ : радкилани твитерџии ) се мисли со иронија. Грешка сум или ?
лоооооооол ама си луд ))))) ама чекајте малце стварно не знам како да го сфатам ова. Во шок ме стави твитов. Сериозен ли е ? Ироничен ли е ? Може некој умен да ми објасни затоа што цел ден работам и веќе мозокот ми е на паша.mu go frlivme pikot sega gabe e analizi na golemi misli
Лека му ноќ,ама да не се разбуди некој ден на сред Шќиперије етнике.
ne znam kako e ama posle slikata imam nabieno stomacni za cel zivot od smeenje )))))лоооооооол ама си луд ))))) ама чекајте малце стварно не знам како да го сфатам ова. Во шок ме стави твитов. Сериозен ли е ? Ироничен ли е ? Може некој умен да ми објасни затоа што цел ден работам и веќе мозокот ми е на паша.
Ти знаеш дека твојот пастир и екипата за да задржат фотељи седнаа во скутот на мали клешта ми ги амнестираа оние кои меѓународното право НЕ ДОЗВОЛУВА амнестија,се виде маската на лажниве патриоти и ако вие ги поддржувате и оправдувате тогаш не сте ништо повеќе од предмет без душа,без гордост бидејќи ја распродаваат колку ли само икони и крстови ја напуштија државава годиниве додека некои копкаа и пиеа синалко.
Пумичке ти барем немаш дух поробенички-освести се,јас неќам никој да оди пред влада,неќам никакви протести бидејќи немја да решат НИШТО освен да креираат спирала на насилство,дозволете првен судот да го каже своето.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 00:46 ---
Паметно-навивачки групи и спорт не треба да се меша,се разбира балистите не се навивачка група туку ништо повеќе од лоботомирани мозоци и расипани заби.
Зашто да не почекаме малку да се изјасни човекот што сака да каже... мада ни мене не ми е јасно што сакаше со ова да каже.^ Жими се ќе и ја твитнам сликата од матура
Зашто да не почекаме малку да се изјасни човекот што сака да каже... мада ни мене не ми е јасно што сакаше со ова да каже.
mu go frlivme pikot sega gabe e analizi na golemi misli
kasno e,trebalo so vreme da si se izjasniЗашто да не почекаме малку да се изјасни човекот што сака да каже... мада ни мене не ми е јасно што сакаше со ова да каже.
абе кој е на сликат???^ Жими се ќе и ја твитнам сликата од матура
Милошовски, Милошевски, Милошески whateverабе кој е на сликат???