#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Утре ако ме нема на форумов, да знаете дека сум у затвор.
Ако планираш озбилно, резервирај си со повреме, слушам многу гужва било све резервирано.Сезона...

Добро вечер на сите,има ли нешо ново? ја твитав од 9-10 после морав да одам,ако треба ретвит некој давајте.

Што е муабетот? Ај бе кажете ми што пропуштив. :place:

Луѓе, не верувам Антонио навистина да го мислел ова, ако ви текнува на Димче во пораки му објаснуваше како да постапуваме со акцијава.
Јас се извинувам што ме нема два дена, милион обврски ама од недела се приклучувам назад :)

Луѓе, не верувам Антонио навистина да го мислел ова, ако ви текнува на Димче во пораки му објаснуваше како да постапуваме со акцијава.
Јас се извинувам што ме нема два дена, милион обврски ама од недела се приклучувам назад :)

Ти си изгледа многу гладна, цело време се пријавуваш на твитер само од некоја пекара :pos:

Ти си изгледа многу гладна, цело време се пријавуваш на твитер само од некоја пекара :pos:
Остаена сум на себе периодов, ако не идам по фурни аушвиц ќе се направам:pos:

Избришавме :pos: Ама у моментот беше смешно :pos:

Денешните протести низ објективот… (фото)

петок 11 мај, 2012 во 17:36 | Објавено во Издвојуваме, Македонија, Фото & Видео од Здраво
Тензично, но без поголеми инциденти. Завршија и денешните протести кои беа помасовни од минатите. Слични вакви протести имаше и во Куманово, Тетово, Гостивар…
protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0445.jpg

Скоро десетина илјади Албанци, претежно млади луѓе, по повод апсењата во полициската акција „Монструм“ во врска со петкратното убиство кај Смиљковското Езеро, протестираа и денеска низ Скопје. Се фрлаа камења кон полицијата, а настрадаа и прозорците од зградата на Владата. Последните информации велат дека има полесно повредени два сниматели и еден полицаец.
Овој пат, непознатите организатори се огласија и со писмено соопштение во кое ги осудија убиствата и изразија сочуства до семејствата. Исто така во соопштението, тие велат дека протестираат против монтираните процеси и бруталните полициски акции против Албанците.
Демонстрантите носеа транспаренти на кои пишуваше „Албанците не се терористи“, „Сопот 2“, „Јас сум муслиман, а не терорист“. Се извикуваше и: „Гордана радикален Христијанин“ „Оставка“,„Убијци“, „Алах е голем“, „Никола терорист“ и „Етничка Албанија“.
Погледнете како беше на денешните протести во Скопје…
protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0446.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0447.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0449.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0448.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0450.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0451.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0452.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0453.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0454.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0455.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0456.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0457.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0458.jpg

protesti-skopje-11-maj-2012-tomislav-georgievski-kristijan-teodorov-zdravo-0459.jpg

Ај овде ќе прашам, зашо нема на друго место, нешо не ви функционуира форумов. Знае ли некој овде зашо не се применува сила врз албанците што прптестираа, кога иста старосна група беа како комитите и исто се понашаа? нели соживот, нели исти аршини за сите, нешто смрди овде, или само мене ми се чини?
Саркастични одговори имаше предходно, некое конкретно мислење има?

Ај овде ќе прашам, зашо нема на друго место, нешо не ви функционуира форумов. Знае ли некој овде зашо не се применува сила врз албанците што прптестираа, кога иста старосна група беа како комитите и исто се понашаа? нели соживот, нели исти аршини за сите, нешто смрди овде, или само мене ми се чини?
Саркастични одговори имаше предходно, некое конкретно мислење има?

Batka, ti ozbilno sega sfati deka vladeat dvojni arshini? :)

Zastiteni se, toa e odgovorot!

Дечки одим јас да го паљим постељана:pos: .......пред распаѓање сум! Утре се надевам повеќе ќе сме!...
Позз на сите.....Лека Ноќ

Kajgana Shop

Back
На врв