#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.160
Поени од реакции
18.193
https://twitter.com/#!/Efene
Tипов е некаков фотограф од Франција, гледам follows ХипХоп.МКД, Rashela, Darkica, Kresarian, Dietrch,Elii 195
?!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.271
Поени од реакции
26.141
Молим те копирај ја веста. Ова е една од најважните вести за случајот досега.

Проопозициониот Фокус со ваква насловна утре. И сега, уште протестите во петок ќе имаат тежина? Уште верувате дека случајот е монтиран? Уште ќе браните животни?
Не е сведок, соучесник е. Само тоа им е погрешно.

Член од
4 мај 2012
Мислења
130
Поени од реакции
112
имаше малце следачи па те ставив тука да те видат :)

дечки одам јас заспав на тастатура буквално... Ајде утре се читаме и твитаме :*
pa mislam deka e toa vtorio moj twitter na drugiot okolu 100 :),so dvata twitam istovremeno :)))) dobra nok :)

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
Ама сте се исплашиле од протестов ... Дали има протест од македонска страна или не нема да смени апсолутно НИШТО во поглед на акциите кои ќе ги превземаат албанскиве исламисти

Неможе да го искористат во свои цели и да викаат дека се угнетувани поготово откако во петок ќе излезат 10.000 ќе скандираат се и сешто и ќе прават инциденти (повеќе од сигурно). "Нашиов" протест следува ден потоа, и секој нормален човек во целиот свет, откако ќе му ја приложите хронологијата на настаните и целата приказна ќе свати кој е кој ... лесно ко 2 и 2 што би рекла Ноне

И во случај кога има и слики од двата протести "нашите" и "нивните" ... Има една огромна разлика, а тоа е црното знаме на џихадот ... боде во очи кај секого во светот.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не е сведок, соучесник е. Само тоа им е погрешно.
Лицето Хазири, кое е приведено како шестоосомничен за убиството кај Смиљковци, на почетокот од истрагата се водело како заштитен сведок, соопшти, претходно, Основниот суд Скопје 1.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Хазири, кој сам барал да биде обвинет, а не заштитен сведок, потврдил дека ги возел убијците пред и по убиството, но рекол дека не знаел дека ќе убиваат, се додека не ги ставиле фантомките и не го извадиле оружјето, објавува дневниот весник „Фокус“.
Целиот текст прочитајте го во утрешното издание на дневен „Фокус“.
Лицето Хазири, кое е приведено како шестоосомничен за убиството кај Смиљковци, на почетокот од истрагата се водело како заштитен сведок, соопшти, претходно, Основниот суд Скопје 1.

Лицето најпрвин било во постапка на Јавното обвинителство, каде било ставено како заштитен сведок по сопствено барање. Во жалбена постапка, потоа, лицето го изгубило статусот, па влегло во листата на осомничени за петкратното убиство. Истражен судија на Хазири му одредил 30 дневен притвор.

На мајка и утре мора фокус да зимам ах племето нивно онака како ќе заработат:mad:

:mad: Затоа МВР се толку сигурни....

Аххххх монструми.....страшно!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
хм, Фокус со вакво „интервју“... чудно, ај да видиме.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
:mad: Затоа МВР се толку сигурни....

Аххххх монструми.....страшно!

А и овој Хазири лажење у п.м така тоа се зема возач кој незнае кај ќе се оди нека не мачка очи.......убиец на деца!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.271
Поени од реакции
26.141
Има ли Фокус интернет верзија на весникот ?
Нема, ама веројатно некој интернет медиум, Плус Инфо или Скај ќе ја објави утре.
Во ред, правно толкување. За мене возачот е соучесник. Филм дека не знаел каде ги вози не ми проаѓа.

S

Shaman

Гостин
извинете нешто имав работа, а и на мене не ми го отвараше.
немој само да мислите дека освен оваа реченица, ќе има нешто плус во весникот. ова ти е реченица за да се продаде тиражот. исто како онаа реченицата: не требаше по децата, требаше да се удри по униформа.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А и овој Хазири лажење у п.м така тоа се зема возач кој незнае кај ќе се оди нека не мачка очи.......убиец на деца!
За да пропее мора да се испазари. Смртна казна за убијците!
Монтираниве добри ли се или им се слоши од веста?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
извинете нешто имав работа, а и на мене не ми го отвараше.
немој само да мислите дека освен оваа реченица, ќе има нешто плус во весникот. ова ти е реченица за да се продаде тиражот. исто како онаа реченицата: не требаше по децата, требаше да се удри по униформа.
Знам дека можеби е несоодветно директно да те прашам за вакво нешто, можеш по ПП да ми одговориш доколку е проблем јавноста. Колку што си ти запознаен, дали изјавава на Хазири е вистинита?

Kajgana Shop

На врв Bottom