Сериозно, што е прво што ќе ви падне на памет кога ќе се спомнат следниве држави?
Индонезија - Абу Сајаф,
Бангладеш - 100 милиони луѓе на метар квадратен,
Авганистан - Руси, Рамбо, Осама,
Иран - Персија, Xerxes, Александар Македонски, земја што е на праг да изгуби војна од 5 милионскиот Израел во чија армија служат добар дел на жени,
Ирак - Садам, режим, пример зошто не треба да се закачаш со појак од тебе,
Сомалија - Сомалиски пирати,
Судан - Црнци муслимани, што да се додаде на ова?,
Нигерија - Хаким Олајџуан,
Египет - Пирамиди (али јасно е дека вонземјани ги имаат изградено),
Мароко - нешто Француско,
Алжир - Зинедин Зидан (истотака нешто Француско),
Саудиска Арабија - најдобриот сојузник на Ју-Ес-Еј од ваков тип на населени држави. Therefore, последни ќе го јадат ваљда?
Палестина - "Вие веќе нема да сте држава, сега ние тука ќе живееме и ќе се викаме Израел. Ја гледате онаа плажа онаму, тоа е Газа. Мрш на плажа!",
Турција - избркана назад во Азија од едни од "најнапредните" народи на светот: Македонци, Грци, Бугари и Срби.
Албанија - Италија,
Косово - може се да се добие ако си упорен и се дружиш со вистинските луѓе,
Казакстан - Борат,
Босна - валута "конвертибилна марка", Сафет Сушич.
--- надополнето: 9 мај 2012 во 22:11 ---
Шала на страна, кога ја гледам листава, реално намалку ми е страв заедно со Албанци да живеам. Попримиле некакви вредности од опкружувањето претпоставувам, работи коишто не ги приметуваме затоа што секогаш ќе се фатат за нешто што не треба, и позитивното останува таму некаде во заднината. Имам во околина Албанци, супер се однесуваат со мене, и јас со нив. Секогаш се тешам во смисла "Ех, повеќето да се како Вас". Надеж има, ама мора да поработат и они доста на случајот. Ги разбирам, сакаат да живеат во иста држава. И јас да сум на на нивно место, во нивна ситуација, би се занимавал со слични идеи претпоставувам. Едно нешто не смеат да заборават - они имаат две резервни татковини, ама македонците немаат ни една. Затоа Македонците нема да изгубат ниедна војна доколку станува збор за територии кога Албанците се во прашање. Така да, ајде да се дружиме.