#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

S

Shaman

Гостин
еве од world wide trends - #3wordsofadvice

#3wordsofadvice STOP RADICAL ISLAM!!! + гарнир по желба

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ја вчера и завчера не бев у можност да твитам многу денеска сум така така ( се осеќам како воз да ме акнал ) па си мавам смо ретвит.. колку толку придонесувам барем нешто...

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Не ми се јасни овие шо имаат по 101321213 followers толку ли им е тешко еден твит да направат да му се плукнам. Не бараме пари да ни фрла него да твитне нешо... цццц

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не ми се јасни овие шо имаат по 101321213 followers толку ли им е тешко еден твит да направат да му се плукнам. Не бараме пари да ни фрла него да твитне нешо... цццц
Его друже его до плафон

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Искрено не можам да поднесам вакво кукање. Таман луѓе има, не може 24/7 да има по 300 души таму. Не ги демотивирајте вака луѓето кои учествуваат во ова.;)

Вечерва сме посебно креативни дечки. Ашколсун. А Браос, што би рекол нашиот последен македонски цар Колозов.:)
Не кукав само мене така ми се чинеше...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Gi ima mnogu
Da pocnam da gi brojam ?
Vejce karpalak rastanski mavrovski rabotnici
I za niv ima i osomniceni i poternici i istragi.
No poradi politikata i sozivotot otidoa vo fiokata ta storitelite setaat slobodno kao borci za covekovi prava.
Ajde samo vie spijte.
Po petok ke vi se iskristalizira rabotata.
Tolku od mene se gledame vo sabota.
Вие не сте свесни дека со тврдења за наводно неспроведување на законите, им одите во прилог на исламистите кој дивееја во скопје пред неколку дена, и кој најавуваат уште помасовни протести! Си играте со оган!
se protestira protiv pritisocite na radikalni islamisti kon instituciite na sistemot....
se protestira za pravedno razresuvanje na petkratnata likvidacija kaj smiljkovci...
Se protestira za idiotite da gi trgnat racete od zivotite na nasite deca...
Посебно е идиотска болдирана- црвена реченица! Затоа што протестите на исламистите беа поради наводно монтиран случај! Овие протести, ќе нанесат огромна штета на сите, освен на убијците! Плус, ќе им дадат причина да тврдат како се угнетувани и репресирани.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Хазири, кој сам барал да биде обвинет, а не заштитен сведок, потврдил дека ги возел убијците пред и по убиството, но рекол дека не знаел дека ќе убиваат, се додека не ги ставиле фантомките и не го извадиле оружјето, објавува дневниот весник „Фокус“.
Целиот текст прочитајте го во утрешното издание на дневен „Фокус“.
Лицето Хазири, кое е приведено како шестоосомничен за убиството кај Смиљковци, на почетокот од истрагата се водело како заштитен сведок, соопшти, претходно, Основниот суд Скопје 1.

Лицето најпрвин било во постапка на Јавното обвинителство, каде било ставено како заштитен сведок по сопствено барање. Во жалбена постапка, потоа, лицето го изгубило статусот, па влегло во листата на осомничени за петкратното убиство. Истражен судија на Хазири му одредил 30 дневен притвор.

На мајка и утре мора фокус да зимам ах племето нивно онака како ќе заработат:mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom