S
Shaman
Гостин
еве од world wide trends - #3wordsofadvice
#3wordsofadvice STOP RADICAL ISLAM!!! + гарнир по желба
#3wordsofadvice STOP RADICAL ISLAM!!! + гарнир по желба
Его друже его до плафонНе ми се јасни овие шо имаат по 101321213 followers толку ли им е тешко еден твит да направат да му се плукнам. Не бараме пари да ни фрла него да твитне нешо... цццц
sto jas ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!! ајде квалитетен пост
https://twitter.com/#!/Guardiolafan/status/200301872303706113
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:18 ---
Slobodan P
@cobemakedonski_
Не кукав само мене така ми се чинеше...Искрено не можам да поднесам вакво кукање. Таман луѓе има, не може 24/7 да има по 300 души таму. Не ги демотивирајте вака луѓето кои учествуваат во ова.
Вечерва сме посебно креативни дечки. Ашколсун. А Браос, што би рекол нашиот последен македонски цар Колозов.
Вие не сте свесни дека со тврдења за наводно неспроведување на законите, им одите во прилог на исламистите кој дивееја во скопје пред неколку дена, и кој најавуваат уште помасовни протести! Си играте со оган!Gi ima mnogu
Da pocnam da gi brojam ?
Vejce karpalak rastanski mavrovski rabotnici
I za niv ima i osomniceni i poternici i istragi.
No poradi politikata i sozivotot otidoa vo fiokata ta storitelite setaat slobodno kao borci za covekovi prava.
Ajde samo vie spijte.
Po petok ke vi se iskristalizira rabotata.
Tolku od mene se gledame vo sabota.
Посебно е идиотска болдирана- црвена реченица! Затоа што протестите на исламистите беа поради наводно монтиран случај! Овие протести, ќе нанесат огромна штета на сите, освен на убијците! Плус, ќе им дадат причина да тврдат како се угнетувани и репресирани.se protestira protiv pritisocite na radikalni islamisti kon instituciite na sistemot....
se protestira za pravedno razresuvanje na petkratnata likvidacija kaj smiljkovci...
Se protestira za idiotite da gi trgnat racete od zivotite na nasite deca...
Не отвара. Ак ископирај и стај го тука текстот.
Молим те копирај ја веста. Ова е една од најважните вести за случајот досега.
имаше малце следачи па те ставив тука да те видатsto jas ?????