- Член од
- 4 мај 2012
- Мислења
- 130
- Поени од реакции
- 112
радикално радикалноНезнам дали нешто веќе во мене полека полудува ама многу сакам да има на протестиве немири онака вистински да се срчкаат со полицијата
радикално радикалноНезнам дали нешто веќе во мене полека полудува ама многу сакам да има на протестиве немири онака вистински да се срчкаат со полицијата
Секако, што друго да очекуваш од народ без грам совест.Vo facebook veke 3 dena najgolemite albanski grupi go promorivaat ovoj flajer
како бе веќе 3 дена промовираат флаер а веста објавена пред саат време? кои албански групи дај да видимеVo facebook veke 3 dena najgolemite albanski grupi go promorivaat ovoj flajer
UF U NIKOJ SLUCAJ NI NESAKAM DA BIDAMvaljda zaco ne si #влијателен
Видиш како одма го сфати штосот, уште почна да ги ребраш. А браос што би рекол Ѓорѓи Колозовvaljda zaco ne si #влијателен
А ти ќе ги поддржиш?Vo facebook veke 3 dena najgolemite albanski grupi go promorivaat ovoj flajer
бистар си сум јасВидиш како одма го сфати штосот, уште почна да ги ребраш. А браос што би рекол Ѓорѓи Колозов
Патем да ви кажам еден муабет одоколу што викаат старине. Тоа што надлетуваат хеликоптери, повикуваат полицајци среде ноќ, нека не ве плаши. Не мора се да знаете, не секоја акција треба да се сподели со јавноста
Poleka so vetuvanjava za pivo, kako si trgnal, Skopska pivara kje treba da ja otkupish!FatherPatrician
Влошките се премногу мејнстрим за#Влијателните http://t.co/6haxwBnI
Антоние ако си ти ова со твитов гајба пиво ќе те частам
https://www.facebook.com/MuslimanDeriNeVdekje poveli... znaci ima clenovi kolku cela makedonija >)како бе веќе 3 дена промовираат флаер а веста објавена пред саат време? кои албански групи дај да видиме
Видиш како одма го сфати штосот, уште почна да ги ребраш. А браос што би рекол Ѓорѓи Колозов
Патем да ви кажам еден муабет одоколу што викаат старине. Тоа што надлетуваат хеликоптери, повикуваат полицајци среде ноќ, нека не ве плаши. Не мора се да знаете, не секоја акција треба да се сподели со јавноста
До сега на тројца сум ветил. Ја скопско ретко пијам Цитро знае заштоPoleka so vetuvanjava za pivo, kako si trgnal, Skopska pivara kje treba da ja otkupish!