Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка се случува еднаш, двапати, трипати, ама ова ти се вика врв на идиотизам и неписменоста. Цела нивна редакција (ако може така да се нарече) треба да ги вратат во второ одделение. Искрено ме фаќа срам само што читам вакви глупостиАј сеа нека се појават тие што го бранеа сајтот да кажат дека грешки се случуваат. Грешки сме луѓе правиме.
во ист кош со тој пулс 24 или како и да беше. Најголема патетика се наместо да се подобруваат се полоши и полоши се.Каков дебилен и патетичен сајт. Овој е најлош и најнепрофесионален македонски сајт, па уште имаше и такви кој го бранеа и тврдеа дека е најдобар во Македонија![]()
Стварно грешки има ненормално полно, среќа не е од мене пишана статијата.
Да да во право си, и тие се изгубени во простор и времево ист кош со тој пулс 24 или како и да беше. Најголема патетика се наместо да се подобруваат се полоши и полоши се.
Абе ова е наш „Rossonero“со сменет ник. создавачот на најдобриот и единствениот сајт кој точно и прецизно ги информира луѓето ширум балканскиот полуостров.Фала голем човеку!Стварно грешки има ненормално полно, среќа не е од мене пишана статијата.
Единствено почитувам 24fudbal.com.mk, друго све е катастрофа.Ниеден наш спортски веб портал не ми го задржал вниманието и не ме натерал повторно да го посетам.
Штета што секој може да си основа портал и да се бламира.
Порано почесто го отварав тој портал,сеа ептен ретко,има многу други странски што се поквалитетни и сите информации ми се на дланка.Единствено почитувам 24fudbal.com.mk, друго све е катастрофа.