Спортски web портали во државава

• Креатор на темата Креатор на темата ultrasboy
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сеа нека се појават тие што го бранеа сајтот да кажат дека грешки се случуваат. Грешки сме луѓе правиме.
Грешка се случува еднаш, двапати, трипати, ама ова ти се вика врв на идиотизам и неписменоста. Цела нивна редакција (ако може така да се нарече) треба да ги вратат во второ одделение. Искрено ме фаќа срам само што читам вакви глупости

Каков дебилен и патетичен сајт. Овој е најлош и најнепрофесионален македонски сајт, па уште имаше и такви кој го бранеа и тврдеа дека е најдобар во Македонија:tapp::facepalm:
во ист кош со тој пулс 24 или како и да беше. Најголема патетика се наместо да се подобруваат се полоши и полоши се.

Стварно грешки има ненормално полно, среќа не е од мене пишана статијата :icon_lol:.

во ист кош со тој пулс 24 или како и да беше. Најголема патетика се наместо да се подобруваат се полоши и полоши се.
Да да во право си, и тие се изгубени во простор и време

Стварно грешки има ненормално полно, среќа не е од мене пишана статијата :icon_lol:.
Абе ова е наш „Rossonero“со сменет ник. создавачот на најдобриот и единствениот сајт кој точно и прецизно ги информира луѓето ширум балканскиот полуостров.Фала голем човеку!

Ниеден наш спортски веб портал не ми го задржал вниманието и не ме натерал повторно да го посетам.

Штета што секој може да си основа портал и да се бламира.

Ниеден наш спортски веб портал не ми го задржал вниманието и не ме натерал повторно да го посетам.

Штета што секој може да си основа портал и да се бламира.
Единствено почитувам 24fudbal.com.mk, друго све е катастрофа.

Единствено почитувам 24fudbal.com.mk, друго све е катастрофа.
Порано почесто го отварав тој портал,сеа ептен ретко,има многу други странски што се поквалитетни и сите информации ми се на дланка.
Зашо да се замарам тука со глупи преводи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom