Спортски или комфорни?

Скулгрл напиша:
Бидејќи не се палам нешто многу на коли, пред се би избрала некоја удобна, која ќе ми биде пријатно да ја возам.

Големи брзини не сакам (се случува да паничам кога некој ќе крене над 80 :pos:)

Да не функционираш ко американците ... Over 50mph (50 отприлика 80км/ч) :) хехе

Мада види,...друго е да возиш 80км/ч во Фичо...друго е во Bugatti Veyron :)

idvata tipa na koli gi sakam ali poise gi sakam sportskite, pobrzi se!

Vazno mi e da ODI...da vadi silen i dobar ZVUK...i normalno-da izgleda so e mozno podobro (no komforot e posleden)!!!:motor:

ja gi sakam dvete. ama ako stvarno nekogas imam sansa da biram toa ke bide komforot. i toa ne od ovie evropskive sranja tuku neso made in usa:
2007_Chevy_Tahoe_Escalade_2.jpg

1.jpg

suburban07interiorfinal.jpg

acko поголемо срање од америчка кола има ли бе!?

Иначе,ја би спортско.
Суспензија камен тврда,ако сака гз нека ми се здрви,само да врескам низ кривини ама да ја контролирам колата.:vozbud:

Кај ќе ги паркирате тие големите ооо:pos2: мене повеќе ми се допаѓаат оние комфортните, не сакам брзи коли страв ми е некако.:helou:

Јас појке ги сакам комфорните. Не дека не ги сакам другите, ама ако би избирал, би избрал комфорна кола

[acko]®;801190 напиша:
ja gi sakam dvete. ama ako stvarno nekogas imam sansa da biram toa ke bide komforot. i toa ne od ovie evropskive sranja tuku neso made in usa:

Другарче, европа има најдобра автомобилска индустрија. Почни од Ферари, Ламбурџини, Бугатти, Мерцедес и БМВ кои и гладните у нигерија ги знаат по својот квалитет и издржливост.

Definitivno sportsko,na primer nesto kako Audi TT:)

Спортска лимузина е најдобра варијанта што постои

Сакам спортска ама јас да си ја направам...серија бмв 1 ја да си го направам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom