Спортски или комфорни?

Не знам дали ова да го ставам во спортско или во комфорт ама многу ми се бендисва
Abt_Audi_Q7_schwarz_1

da da da da!!!!! najdobroto nesto!!!!!!!!!!AUDI Q7!!!

поголемо е задоволството со спортско..барем јас така мислам

Брза кола ќе нема каде да ја возиш освен можеби на некој автодром каде што ќе ти дозволат да дигнеш 300 km/h.

Удобноста за мене секогаш е на прво место. Денешните големи автомобили со леснотија достигнуваат брзини од 250 km/h-а ретки се можностите каде ќе можеш да возиш со такви брзини.

Значи во секоја варијанта би сакал удобен и комфорен автомобил.

[acko]®;801190 напиша:
ja gi sakam dvete. ama ako stvarno nekogas imam sansa da biram toa ke bide komforot. i toa ne od ovie evropskive sranja tuku neso made in usa:
2007_Chevy_Tahoe_Escalade_2.jpg

1.jpg

suburban07interiorfinal.jpg

како можеш да кажеш европски срања се гледа дека гледаш само изглед и големина а овој сув нема ни (П) од перформанси
ииии европската авто индустрија е најквалитетна и најразвиена а ти викаш европско срање ......
мајкоооооо!!!

definitivno nesto sportsko. Sakam da ja osetam brzinata, i krivinite

Wow ми се допаѓаат таков тип на џипови како AUDI Q7 , но многу повеќе сакам ниски, спортски со еден збор моќни автомобили како ferrari F430

Дефинитивно спортско нема маж.
0112_B54.jpg

Многу повеќе ги сакам спортските коли од комофрните коли:vozbud:

Стара кола истјунирана до максимум :vozbud::vozbud::vozbud:

според мене, младите попрво би се одлучилеза спортско, а постарите за комфорно,.... така и јас, сега за сега спортско, а понатаму комфорно од типот на ауди р8,

И јас сум за спортска кола."лив фор спид".Моментално би го избрал новото широко на VW.Закон кола. :baeh::baeh:

Јас несакам спортска кола, сакам некоја поголема, безбедна и удобна!
Еве ова на пример:)
a11_Outlander_Mitzubishi_web.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom