D-r-ot
од поликлиника
Каде се Боб санките од Јамајка?![]()
Па ги има погоре.
Иначе тука би го додал и Forever strong (рагби) и Never back down (кик бокс). Понови филмови се, но доста се интересни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
16. Cool Runnings (1993) - Санкање
Еден сон. Четворица Јамајканци. - 20 степени. Лудница... Вистинита приказна за четворица Јамајканци кои се обидуваат да стигнат на зимски олимписки игри во дисциплина која не е баш својствена за нив... ништо не е невозможно во спортот![]()
Доообро сеа, Blood and Bone е за улични тепачки, тешко дека тие се рачунаат за спорт. Плус има различен вид на приказна од другиве набројани тука.
Не би рекол дека е спортски филм. Исто ко да речеш Transporter дека е спортски.
Инаку, го гледав Gridiron Gang. Ѕверски филм, стварно не знам како сум го пропуштил.
The Rock е изненадувачки добар, Xzibit си го прави своето Pimp my ride комично забавување...а дечките се баш онака ко што треба, страшни.
Плус има реално добра приказна.
Али сум се газел на моментот кога QB-то им објаснуваше како фрлал дугачки пасеви на Madden, па може и во живо.
И другиов му вика: "This ain't EA dude" :devil3:
П.с. Не го видов набројан овде...
Driven
![]()
Одличен филм со Сталоне, Кип Пардју и Тил Швајгер. Поготово што нема многу филмови за Ф1, т.е. дали и има некој друг. Мислам дека и Монтоја е во филмов.
Али, коа искочи, знам очи вадев како болидот ги сече капките.
Ова е во рангот на Gridiron, Glory Road, односно мотивирачка приказна, добри ефекти, а плус комбинира адреналински сцени, како бркање со формули низ град.
Мора да го погледнете~!
Аууууу вај го забрави
THE WORLD FASTEST INDIAN ...
![]()
Убедливо прв, другиве од тридов смешни ми се у споредба со овој (без намера за навреда на вкусот на другите челнови, но исркрено филмов е многу многу подобар од сите други воедно и вистинска приказна) браво,браво!! за изборот каков трогателен филм, каква глума од Сер Ентони Хопкинс!!
Јас па читав дека бил УБЕР досаден овој, сите чекале Ентони да почне да јаде некој...
Јас па читав дека бил УБЕР досаден овој, сите чекале Ентони да почне да јаде некој...