Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a be ne treba ic da davas,pa zasto treba maskite da dadat bilo sto za seks?Abe zasto gi vregate sponzorusite taman si se, mnogu e podobro da dades samo 100 den za pijacka otkolku da davas mnogu poveke za kurva
Знаете некои македонски спонзоруши иначе?
маж ми имаше една,се надевам дека ја откачи.гнасни ми се таквите девојки
искрено ако ја фатам со маркер ке и напишам нешто на чело,претпоставете што
Sponzorushi - devojki koi gi naplakaat svoite uslugi ... Kakvo e vasheto mislenje za ovoj tip na devojki?? Mashki dali bi bile so edna takva devojka ?
Гледам многу девојки како гневно и со омраза зборуваат за спонзорушите. Зошто ги мразите? Им љубоморите на убавината, на деколтето, на сепарето, на мартинито, или на глупавиот и грд дечко што ги рока? :smir:
затоа што растураат семејства. а да знаеш имаме и ние деколте и многу повеќе. само туѓото секогаш е слатко
многу спомзоруши и тука а?
Едитирано од модерарот: Користи ја опцијата измени за да надополниш пост.
Animal za da rasturis semejstvo ili nesto sto si go gradel so vreme ne e poterben samo eden ,znaci kolku sto e greskata vo nea tolku e i vo nejziniot partner.Toj mutav bil da frli se vo voda za sex ?? Ne go razbira toj zborot semejstvo?анимал напиша:многу спомзоруши и тука а?