Splinter Cell: Conviction

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска играва е многу добра, единствена мана е тоа што многу е кратка али има и сосема други мисии што може да се играат co-op со новиот крак од skidrow.
Sam Fisher ftw!

Мене ме јебе краков. На секои 30 секунди ми крашнуваат драјверите и се рефрешира екранот. Или па до играва е, не знам.

Дури и кога ќе влезам во екранот за сетирање на видеото, ми крашува константно, не ни можам да играм. Глупи Јебисофт, AC2 ја направија да лета и ја изоптимизираа до даска, а со оваа ќе си вадиме живци. Ма ич не ги вртам. :)

И уште еден аплауз за играва, успеа да ми го СЈЕБЕ скроз драјверот, па така наместо 1680*1050 резолуција јас добивав 1280*1024 на десктоп - иако на драјверот викаше дека е 1680.
Сите со ати графички имале проблеми...

Мене ме јебе краков. На секои 30 секунди ми крашнуваат драјверите и се рефрешира екранот. Или па до играва е, не знам.

Дури и кога ќе влезам во екранот за сетирање на видеото, ми крашува константно, не ни можам да играм. Глупи Јебисофт, AC2 ја направија да лета и ја изоптимизираа до даска, а со оваа ќе си вадиме живци. Ма ич не ги вртам. :)

И уште еден аплауз за играва, успеа да ми го СЈЕБЕ скроз драјверот, па така наместо 1680*1050 резолуција јас добивав 1280*1024 на десктоп - иако на драјверот викаше дека е 1680.
Сите со ати графички имале проблеми...

Ubisoft fail once again. :tv:

Да не е до кракот случајно??? :pos2:

Твоето не е АТИ, да не се враќаме на таа тема. :devil3:

хаххахаа, очекував ваков пост :) Иначе играта е онака, не е нешо добра, али не е лоша :) смешното ми беа "позајмените" качувања по ѕидови и начини на егзекуција од АС2:)

Пробавте мултиплеер? Баш сега на замунда видов некојси мултиплеер крак од Skidrow, и наводно работел..

хаххахаа, очекував ваков пост :) Иначе играта е онака, не е нешо добра, али не е лоша :) смешното ми беа "позајмените" качувања по ѕидови и начини на егзекуција од АС2:)

Ако некој нешто кради тоа е Газгазинс Крид. Можи тие движењата ги имало во некоја постара Splinter Cell.

Ако некој нешто кради тоа е Газгазинс Крид. Можи тие движењата ги имало во некоја постара Splinter Cell.

Нема кој од кого да краде, двете се Јубисофт :)

Не реков дека се крадени, туку дека се позајмени и се користат во двете игри :)

jas sakam da igram multiplayer igrava ali ne mu dava imam nekoj problem so go imaat 70% od korisnicite na ubisoft!!!toa e: splinter cell conviction server is unavailable at this time, please try again later!!! nekoj drug da ne go ima istiot problem!!!

Јас играм SCCMultiplayer co op преку tunngle.
Само на комшијава (над мене) не му успеа.Има и бесплатни аддони секој четврток.
Глупава работа е што нема никаков in-game chat

Не знам за вас, али мене мисиите и целиот гејмплеј ми е проклето ДОСАДЕН.
Се е скриптирано, движењето на чуварите и слично, нема веќе свиркање, нема фрлање шишиња и слични работи - а противниците цело време јадат бурек, а Сем цело време на крај им вика "Try those odds again".

На пример, мисијата во забавниот парк беше ретко досадна, имаш толкав парк - а ти предодредиле каде треба да трчаш и каде да се криеш.
Мех...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom