Splinter Cell: Conviction

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеее тапа еј...многу тапа....Ш*паци....
И сеа или оригиналка или ке треба да чекаме уше којзнае колку за да искочи кракувана верзија...ццц...

Или онаа Just Cause 2 ја напраиле само за виндоус 7 или виста,а за XP неможе...многу се тапа....:uvo: :nesvest:
Оригиналка у никој случај. Ни една Single Player игра не вреди да се купува оригинал. Очекувам крак да излезе деновиве.

А таа Just Cause 2... Ти си тапа што сеуште си на XP.
А ако иам directx 10 ?
Што графичка имаш?

Оригиналка у никој случај. Ни една Single Player игра не вреди да се купува оригинал. Очекувам крак да излезе деновиве.

А таа Just Cause 2... Ти си тапа што сеуште си на XP.

Што графичка имаш?

За 7-мицава не сум сеуште сигурен да го стаам...не ми изгледа се добро напраено...он е супер вака се, но мислам дека сеуште не е тоа тоа и треба уште малце време....

Иначе иам GeForce GTX 260....

Во секој случај икспе е многу полошо од седмица во моментов.

Аха...
А тоа што 7-мицава е 1 година стара и за 1 гоина се искочени два сервис пака ?
тоа треба да е добро ?

На пр за икс пе сервис паковите искочија по подолго време како што знам...

За 7-мицава не сум сеуште сигурен да го стаам...не ми изгледа се добро напраено...он е супер вака се, но мислам дека сеуште не е тоа тоа и треба уште малце време....

Иначе иам GeForce GTX 260....
7ца/=Виста. Далеку подобра е. Така да ОДМА да го ставиш. Џабе ти е GTX260 ако уште имаш XP.

Аха...
А тоа што 7-мицава е 1 година стара и за 1 гоина се искочени два сервис пака ?
тоа треба да е добро ?

На пр за икс пе сервис паковите искочија по подолго време како што знам...

Нема искочено сервис пак за седмица, инфото ти е лошо :)

Излезе крак од skidrow го има на замунда.

Некако DRM заштитата на UBISOFT и не е баш најуспешна. Нешто гледам се побрзо и побрзо се кракнуваат игриве :pos2::pos2: . Браво за дечките, и тој што ке ја симне нека даде импресии од играта, графика, побарувачка ...

Играва за ретардирани ја праеле, стисни икс за да ги убиеш сите.

Играва за ретардирани ја праеле, стисни икс за да ги убиеш сите.

Врска немат, за да го направиш тоа прво треба да "сметиш" некој скиршно

Врска немат, за да го направиш тоа прво треба да "сметиш" некој скиршно

Thats a real challenge.

Ја усраа серијата, целосно. Stealth игра, my ass.

Значи у кратки црти играва е срање, а? До негде и го очекував ова, според трејлерите што ги гледав. :toe:

Се помалце и помалце ја играа играва, ако ви текнува требеше да прекине серијалов со уште вториот дел. Па одложија уште два дела направија и последбата double agent многу малце беше играна.
Токму заради тоа гледаме вакви промени во овај дел. Кој ја освежија играта и се продава како алва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom