Spin City

Супер серија, многу ми беше смешен овој Пол, поготово во епизодата кога беа изборите и кога им објаснуваше на пензионерите како да гласаат :pos:

Ипак подобра беше со Мајкл Џ. Фокс отколку Чарли Шин :)

Ауу леле ја обожавам серијава. Мене па Стјуарт ми е интересен лик, душава, колкаво манијачиште е.
Мајкл Џеј Фокс е најшармантен што може да биде, и ептен ми е тажно клипчето кога заминува од серијава и се поздравува со сите. Али Чарли Шин е сосема достојна замена. Од девојките симпатични ми се Хедер Локлир и Џенифер Еспосито.

Легендарна е серијата, една од најдобрите комедии воопшто. Сите се прејаки на свој начин, и баш ми е криво шо Мајкл Џ. Фокс мораше да замини, но и Чарли Шин беше добар.

Инаку не можам на јутуб да најдам видео кај шо Пол и Џејмс го идолизираа Картер и Џејмс се мавна ќелав, :pos:
Од 2:30 е делот :icon_lol:

Гледам една епизода од втора сезона и морав да споделам, сум се пресмеал начисто.

Од 1.00 до 1.06 е моментот.:pos::pos::pos:

download.jpg
Гледам дека нема тема за оваа серија, па решив да видам колку фанови има на форумов за Spin City.
Една од моите поомилени серии. Снимана и емитувана паралелно со Френдс па веројатно за тоа и не стекна толкава популарност. Како и да е, Мајкл Џи Фокс и Чарли Шин се веројатно најдобриот тандем којшто глумел во една серија, воедно и моите два омилени лика.

добра серија ја имам гледано кога ја даваа на А1 на времето треба да и правам re-watch

Чеј малце како што памтам јас Charlie Sheen беше замена на Michel J. Fox , од каде сега ова најдобар тандем ??? Мене лично со Michael J. Fox ми беше поинтересна серијата.

Чеј малце како што памтам јас Charlie Sheen беше замена на Michel J. Fox , од каде сега ова најдобар тандем ??? Мене лично со Michael J. Fox ми беше поинтересна серијата.

Во смисла дека и двајцата имаат глумено во емисијата, нема зошто да не се тандем. Инаку да, Чарли го заменува Мајкл.

Ќе си ја симнам серијава, кога ќе имам време секако.
Ми беше доста смешна, за разлика од денешниве американски као демек комедии, што мене ич не ме смеат, излитени фори и глупости ми се скоро сите.

Мајкл Џ. Фокс е легенда, многу ми беше интересен, па и тој Пол беше комедии, педерчето и Стујард исто беа јак тандем, на чело со градоначалникот ... :pos:
Супер серија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom