- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.960
Алал и вера на Хрватска ...
:tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?????Алал и вера на Хрватска ...
Колку има моментално Кире? Нели е рекордот 86 голови на тој кореецот?
Овој мислам дека има дадено 84 а кире има 75 некаде.(мислам)
86 има дадено Кореецот, а Кире има 77.
Значи, 9 за да го израмни рекордот, а 10 за да го надмини.
Јас не мислам, тој има дадено 86, а Кире досега има дадено 77. Ама сигурно постгнува неколку голови повеќе од 10, јас типувам на 13Овој мислам дека има дадено 84 а кире има 75 некаде.(мислам)
Нема да биде прв пат.Барем и ние во нешто ќе бидеме познати дека најдобар стрелац бил македонец.![]()
Интересно е што треба да ги даде точно против Кореја и да сруши рекорд кој што покрај тоа што е сопственост на играчот, е сопственост и на Кореја.Па да, со девет се изедначува, ама јас мислам дека ќе даде многу повеќе од 9. Ќе постигне нешто што нема да можат да го стигнат ни во наредните 50 години.
Токму тоа и јас сакав да им го кажам да не се разочарат пак, бевме убедени и со Србија дека ќе победиме па видовте што се деси.Не се залетувајте да не бидете разочарани после.
Нашите едвај се движат веќе. Неколку играчи не играат поради повреда, неколку влечат повреди, неколку немаат скоро ич играно на првенството, а неколку не заслужуваат да играат. Се на се, верувам дека и тие едвај чекаат да се вратат дома. На вака уморна и истрошена репрезентација не би се кладел, иако ја сакам од срце и секогаш потајно се надевам на успех.
Но не е се само до нашата репрезентација. Ги гледав и Корејците малку. Ме воодушевија на отворањето кога Хрватска им се извлече. Единствени се што им дадоа отпор на Хрватите, изгубија со гол разлика. Потоа ја исфрлија големата Шпанија која дојде со амбиции за медал. Имаат многу брзи и технички спремни играчи. Постигнуваат атрактивни голови, често изведуваат цепелини и акции сработени на тренинг. Имаат одлична контра, што е многу лошо затоа што многу топки продаваме во напад. Незнам како стојат моментално со повреди и со замор, или колку играчи им се подготвени за борба. Но со нив ќе биде многу тешко.
Уште еднаш, се надевам на успех, ама само заради тоа што игра нашата репрезентација, т.е. пристрасен сум. Објективно, во вакви услови, ќе бидам изненаден и многу среќен ако победиме.
Интересно е што треба да ги даде точно против Кореја и да сруши рекорд кој што покрај тоа што е сопственост на играчот, е сопственост и на Кореја.
Сакам да кажам то жутите ќе го чуваат на мртво само и само да не им даде 9 гола.
Аман бе луѓе нели ги читате постовите претходни или само на последната страница читате, Колку та колку гола имал Кире, уште колку му требале.
Па досадни сте со виа прашања, вратете неколку страни назад и за се има одговор. Човек и да сака да слушне некоја друга информација, нема да може од вас:pos2: Малку бидете по снаодливи.
Со најдобра одбрана ќе можат да го задржат на најмалце 9 голови.Ќе ни направат 5 пенали ако ги даде тие уште 5 од игра и еве.:wink:
Welcome to kajgana.
Честитки за победата на Хрватите.
Хрватска je првак света...