СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро бе да ве прашам нешто сите вас што плукате по нашите ракометари.Дали некогаш сте биле подложени на надчовечки напори во кои и последните 5 метри ви се чинат како километри,па што кур сакате бе со 3 повредени играчи со 3 неповикани играчи не се битни причините,со еден рековалесцент толку е, па ова е рамно на освојување на светско првенство.Дали знаете дека дневно примаат по 1-2 витамински инфузии дали тоа не е жртва за дресот ,за репрезентацијата за народот свој,според мене да и за мене се најголеми херои а сите вие куројадачи идите и опнете си по еден метак у глава
п.с до џену грл извини за погрдните зборови ама неможам да се воздржам

добро бе да ве прашам нешто сите вас што плукате по нашите ракометари.Дали некогаш сте биле подложени на надчовечки напори во кои и последните 5 метри ви се чинат како километри,па што кур сакате бе со 3 повредени играчи со 3 неповикани играчи не се битни причините,со еден рековалесцент толку е, па ова е рамно на освојување на светско првенство.Дали знаете дека дневно примаат по 1-2 витамински инфузии дали тоа не е жртва за дресот ,за репрезентацијата за народот свој,според мене да и за мене се најголеми херои а сите вие куројадачи идите и опнете си по еден метак у глава
п.с до џену грл извини за погрдните зборови ама неможам да се воздржам

Не се погрдни. Убаво им кажа. Ама очигледно некои мислат лесно е да се биде репрезентативец и метар што не потрчале во живот си даваат право да критикуваат толку професионално.

Очигледно е дека нашите ракометари се разочарани, не го постигнаа успехот што го сакаа. Денеска играа тотално без срце, воопшто не беа сконцентрирани на играта, едноставно и навивачите не навиваа како што навиваа на претходните натпревари, целиот натрпевар беше некако мртов.
Без разлика на се, јас сум горда на нив затоа што навистина го дадоа максимумот од себе. Да, правеа фатални и почетнички грешки, што не треба да се случува на таков професионален тим, меѓутоа со оглед на сите услови и проблеми со кои се справуваат тие(а и сите тимови во Македонија) навистина постигнаа добри резултати. 11то место и не е така лошо кога ќе земеме во предвид со какви противници се соочувавме, убаво ќе беше да ја победевме Србија, ама поука за следниот пат:не може еден играч да ги игра сите натпревари, а другите 7 да одмараат затоа што само десет играчи се форсираат и тренираат, а другите дремат.

Ајде, иде европско, сигурна сум дека таму ќе успееме и до финале.
Главата горе Македонци:oeoeoe:

Ги гледам корејците како играт со Унгарија, да ви кажам ке биде мнооогу тешко играат добра тактика под пресинг и што се многу брзи многу брзи се и брзо постигнуваат гол, одбрана играт на 12 метри тоа што на нашите играчи сигурно нема да им одговара брзината на Корејците многу им значи, и мислам дека ке биде мнооогууу тешко така да ...

Бтв- Стрим ми треба (Тунис - Аргентина) .... :kesa:

Ај гледано од друга точка добри сме сепак ова е успех,кога ќе се вратат треба да му се лупни една клоца на тренерот.Ќе видиме како сега еврпоското првенство ќе поминеме.
НЕ КЛОЦА:nenene:

Него од сите по една џврга,и ако пита зашо,уште по една

Ги гледам корејците како играт со Унгарија, да ви кажам ке биде мнооогу тешко играат добра тактика под пресинг и што се многу брзи многу брзи се и брзо постигнуваат гол, одбрана играт на 12 метри тоа што на нашите играчи сигурно нема да им одговара брзината на Корејците многу им значи, и мислам дека ке биде мнооогууу тешко така да ...

Бтв- Стрим ми треба (Тунис - Аргентина) .... :kesa:

Ако ти чини само лајв скор да пратиш, еве :pipi:

http://vinovo.magnify.net/video/Borko-Ristovski-goal-Macedonia

NNTWWD968VJFT3J9.jpg

:vozbud::oeoeoe:

Отидоа од рака швабите, хихихи, ме интересира кој ќе тепа бркоња сеа.

Едно оф топик.
Кога ке има пак светско или европско првенство?

Вакви коментари не се на место. Цело време фластер имаше до него, го блокираа, не му даваа да мрдне. Во вакви околности за пофалба е што и толку голови даде!

Абе ај доста таму,не само да пљукате по играчите.Да не беше Лазаров немаше до ваму да стигнеме.Биди горд на МАКЕДОНИЈА,а не...

И сум горд/а на македонската репрезентација,:) односна на репрезентацијата на Лазаров. Да не беше тој тешко ке ја постигневме положбата на која сме сега. Време беше да попушти. Робокап не е. Секој има максимална граница.

Не се изразив добро во предходниот пост. Позз и до двајцата:smir:

Едно оф топик.
Кога ке има пак светско или европско првенство?

На 2 години се одигруваат.

Оваа година имаше светско, во 2010 има европско првенство во Австрија од 19-31 јануари. Квалификациите се годинава до јуни мислам.
Ново светско во 2011 во Шведска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom