Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ако вака играме како со Србиве губиме и од Корејците...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро бе да ве прашам нешто сите вас што плукате по нашите ракометари.Дали некогаш сте биле подложени на надчовечки напори во кои и последните 5 метри ви се чинат како километри,па што кур сакате бе со 3 повредени играчи со 3 неповикани играчи не се битни причините,со еден рековалесцент толку е, па ова е рамно на освојување на светско првенство.Дали знаете дека дневно примаат по 1-2 витамински инфузии дали тоа не е жртва за дресот ,за репрезентацијата за народот свој,според мене да и за мене се најголеми херои а сите вие куројадачи идите и опнете си по еден метак у глава
п.с до џену грл извини за погрдните зборови ама неможам да се воздржам
НЕ КЛОЦА:nenene:Ај гледано од друга точка добри сме сепак ова е успех,кога ќе се вратат треба да му се лупни една клоца на тренерот.Ќе видиме како сега еврпоското првенство ќе поминеме.
Ги гледам корејците како играт со Унгарија, да ви кажам ке биде мнооогу тешко играат добра тактика под пресинг и што се многу брзи многу брзи се и брзо постигнуваат гол, одбрана играт на 12 метри тоа што на нашите играчи сигурно нема да им одговара брзината на Корејците многу им значи, и мислам дека ке биде мнооогууу тешко така да ...
Бтв- Стрим ми треба (Тунис - Аргентина) .... :kesa:
Отидоа од рака швабите, хихихи, ме интересира кој ќе тепа бркоња сеа.
Вакви коментари не се на место. Цело време фластер имаше до него, го блокираа, не му даваа да мрдне. Во вакви околности за пофалба е што и толку голови даде!
Абе ај доста таму,не само да пљукате по играчите.Да не беше Лазаров немаше до ваму да стигнеме.Биди горд на МАКЕДОНИЈА,а не...
Едно оф топик.
Кога ке има пак светско или европско првенство?