СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
znaci temelkovski sekogas kasni so povikuvanjeto na timeout.Sekogas go vika na -5-6 koga veke nema sansi da se stigne protiv edna danska,germanija i + sudii.

E sega taka, golem uspeh napravivme se plasiravme megu 12 najdobri, i poveke od realni sansi imavme da odime i ponatamu, ali sudii vo eden moment, neiskustvoto od vakvi golemi natprevaruvanja, zelbata da se postigne nesto poveke si go storija svoeto, Norveska pomina ajde, ama vcera na 14-15 imavme duuri 3 napadi za da go zgolemime vodstvoto i da pogodevme 3 da realiziravme ke bevme na +4, publikata uste tolku ke se zapalese, ke ne vozdignaaa uste poveke, a i mozebi i Dancite ke padnaa na pritisokot, kako i da e nasite rakometari se nasi heroi, nema sto tuka, mozevme mnogu poveke no i da sme realni za nas i ovaa e mnogu, go eliminiravme Island vice prvak od olimpijadata, ja tepavme Polska, Rusija.....ramnopravno so Germanija se do crveniot karton, sto e tuka e da se nadevam na pobeda nad Srbija i borba za dobar plasman, kako i da e objektivni da sme treba da bideme srekni so nasite rakometari

Незнам зошто кога треба да се смири темпото на играта нашите ракометари не ги повикуваат луѓето кои се задолжени за бришење на теренот да го избришат кога е потребно. Многу загубивме поради тоа. :toe:

Едно големо БРАВО за нашите херои и заслужено се во групата на 12 најдобри репрезентации на светското првенство , и успееја да ни покажат каква е атмосферата на едно светско првенство без разлика во кој спорт ,кој до сега не сме ја почуствувале.

Жал ми е што Македониа не влезе во полуфинале сеа ќе навивам за Полска и Хрватска(не сакад да освојат Германците):nesvest:
Добар човек си ти се гледа, не си го знаеш името на својата држава ама затоа перфектно го знаеш на другите...
Аххх...

лелелелелел...што слушнав сега..офофофофофоф

на сител овај стручниот коментатор рече Миркулоски играл одлично го изненадил,па жити све овој голем експерт..офоф од вакви луѓе не ојме напред!!!:pos2::pos2:

на сител овај стручниот коментатор рече Миркулоски играл одлично го изненадил,па жити све овој голем експерт..офоф од вакви луѓе не ојме напред!!!:pos2::pos2:

Во право е, Миркуловска изигра мнгоу добро против Данците...

Дечко...ти си приглуп, слеп. или земаш нешто...:toe:

Миркуловски има страшен напредок во играта, има храброст да влегува во дуел и со 2-3 ракометари на влез...и да, изигра одлично синоќа, туку...вреди ли да ти објаснувам?

Храброст има ама таа го кошта многу..кога игра тој шансите за пробивање се 1:2 а да не збориме за чисти зицери што промаши!!

Не сум ни глуп ни никаков....за да го сфатиш не ти треба многу мозок,доволен е и тој ти што го имаш!!

без лутење!!

Храброст има ама таа го кошта многу..кога игра тој шансите за пробивање се 1:2 а да не збориме за чисти зицери што промаши!!

Не сум ни глуп ни никаков....за да го сфатиш не ти треба многу мозок,доволен е и тој ти што го имаш!!

без лутење!!

ОК ок....така и мислев...

па тоа е факт јас очекував многу повеќе баш од него а тој ме изненади на негативен начин!!то ти је то!!

Филип Миркуловски треба да влезе во историја на светски ракомет бе....:pos2::pos2::pos2::pos2: ја до сеа не познавам играч што напраил пробивање кога противникот играл со 2 исклучувања, односно со 4 у поле... Од толку слободен простор ти да напраиш пробивање стварно треба да си легенда...:pos2::pos2:

Филип Миркуловски треба да влезе во историја на светски ракомет бе....:pos2::pos2::pos2::pos2: ја до сеа не познавам играч што напраил пробивање кога противникот играл со 2 исклучувања, односно со 4 у поле... Од толку слободен простор ти да напраиш пробивање стварно треба да си легенда...:pos2::pos2:

Доброто школо скапо се плаќа.
И јас го пцуев тогаш, ама таа наивност сигурно ќе гледа да не ја повтори...
Ќе го биде.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom