В
Вори
Гостин
Едно прашање.Првите две велгуваат во полуфинале така,и колку треба да победиме за да се најдеме и ние таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто како што не беше возможна победата над Русија и Полска така и ова.Луѓе да бидеме реални полуфинале е недостижно. Реалноста е 3то место со кое ќе разиграваме за пласман на 5та или 6та позиција или 4ти во група и меч за 7мо место или како поразен 8ми на СП.
Мислам дека од тоа поголем успех не е возможен.
Во спортот се е можноЛуѓе да бидеме реални полуфинале е недостижно. Реалноста е 3то место со кое ќе разиграваме за пласман на 5та или 6та позиција или 4ти во група и меч за 7мо место или како поразен 8ми на СП.
пред натпреварот со русијаi meni budu falili Makedonci..koji je to narod,stvarno su mi super!!ovi kaj su došli,njih otprilike 2000,feštali svaku večer do jutra,navijali za repku,pun ih je grad bil..ma ooodlični su mi...auti po varaždinu s makedonskim zastavicama,u svakom kafiću makedonska obilježja,pjevanje po gradu...oduševili su me...i fotkala sam se s njima
ah,ne znači ti to baš previšedobro,koreance bi mogel sresti,ja sam svaki dan naletela na nekof iz alžira ili tunisa(još da im ime znam,bilo bi super..) al ovi "veliki" su stalno u hotelu...šetala sam ja svaki dan oko Turista,i niiiigdi Kire...![]()
uh,kod nas uvijek odlučuje..a mislim da sad nemamo problema s tim..gle malog gojuna,kaj je jučer radil u obrani..mislim da za svako mjesto imamo dobru ili odličnu zamjenu,tak da umor ne bi trebal biti problem..nadam se...
a iznenađenje bude Makedonija![]()
Evo i u Zadar poceli pristizati navijaci. Vec ima jako puno makedonaca,a naletio sam i na par danaca.Utakmice tek pocinju sutra,ali vjerujem da ce se puno festati ovih par dana koliko ce se ovdje igrati SP.![]()
Jos kad bi i po gradu bilo malo obiljeza da je tu SP,jos nista nisu stavili. Kao da je ovo svaki dan.
Da meni se isto čini da je u varaždinu to za navijače bilo najbolje organizirano, barem po onom šta sam na televiziji vidio.
Možda makedonci dignu šator u zadru.
hahahahhaa,mogli bi![]()
ja jučer upoznala dva makedonca,i jedan mi veli kak je varždin super grad kak je sve ljepo organizirano... ah,ponos...
Луѓе да бидеме реални полуфинале е недостижно. Реалноста е 3то место со кое ќе разиграваме за пласман на 5та или 6та позиција или 4ти во група и меч за 7мо место или како поразен 8ми на СП.
Луѓе да бидеме реални полуфинале е недостижно. Реалноста е 3то место со кое ќе разиграваме за пласман на 5та или 6та позиција или 4ти во група и меч за 7мо место или како поразен 8ми на СП.
Не знам, можеби ги навредило тоа, ама мене оваа реакција не ми се допаѓа.Сепак се домаќини и треба да дозволат да се веат знамињата.
Не знам, можеби ги навредило тоа, ама мене оваа реакција не ми се допаѓа.Сепак се домаќини и треба да дозволат да се веат знамињата.
hrvatite imaat sansa da im vratat na srbite za toa so im go pravea na evropskoto kosarka koe se odrzuvase vo belgrad 2005.Тоа ти е Задар, за разлика од Пореч каде Србите беа добредојдени, ваму ќе бидат максимално недобредојдени. Тоа си е нивни проблем и не треба нас да не интересира, да не мешаме политика тука. Важно ќе ја имаме поддршката од Хрватите, пак.
со две победи можиме да се пласираме во полу-финале или тешко?