Ќе го постирам ова и овде:
21.01: Makedonija mi vratila strast za rukometom
Na mobitelu je već novi ring – Makedonija naviva za vas, a razmišljam hoću li zbilja u srijedu učiniti ono što nisam već godinama – odjenuti crvenu majicu. U hotelu Turist sam danas otišla malo porazgovarati s Kirom i prijateljima, te usput na tečnom njemačkom spustila nedaleko njemačkih novinara, kojima je većini zabrinut izraz krasio lišca, kako ja mislim da će Makedonci napraviti još jednu senzaciju, baciti i svjetske prvake na noge.
Pravo im i budi, tim njemačkim novinarima, a posebno jednoj televiziji, čiji našminkani reporteri svaki put kad se javljaju iz dvorane ugase nama u loži svjetlo.
22,01 Misterija crvene majice
Makedonci su izgubili, a ja sam deprimirana. Deprimirana jer me ta repka, od svih na Svjetskom prvenstvu u Varaždinu impresionirala, ali i deprimirana jer smo još jednom imali priliku vidjeti koja je točno razlika između malih i velikih reprezentacija. U sudačkim očima dakako.
Dva Čeha u 46. Minuti susreta, kad je Makedonija protiv svjetskih prvaka imala svega –2 isključuju Kiru Lazarova, a ostalo znamo. Bi li se to dogodilo da se nije radilo o Makedoniji?