СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас се вратив денес сабајле од Вараждин, и верувајте таму беше ДЕЛИРИУМ.
Едноставно како да си во Скопје, по победата со Русија се свиреше со коли. Во шаторот на Алкалоид речиси и немаше место да се влезе. Едноставно сум запрепастен од играта на нашата репрезентација.
Меѓутоа и кога губат треба да се бодрат а не веднаш да се откажуваат сите како што беше случај во дуелот со Тунис.
Нашите покажаа дека играат за Македонија и со СРЦЕ и храброст да ги победат Русија и Полска.
Одиме понатаму!!! Слики и видео материјал ќе оставам деновиве.

Браво за Кире! Изби прв и во асистенции..
Ме интересира како се одбира најдобриот играч на светското првенство? Кои се критериумите за тој избор?
Ако се головите и асистенции засега Лазаров е на добар пат да стане најдобар играч на светското!

kirelazarovsu3.png

hehehe,lazarov na cupic mu bega 2 utakmici:)ili vo prevod 15 golovi!!Za mene uste od sega toj e MVP na prvenstvoto!!!Se drugo bi bilo nepravda i kon nego i kon Makedonija!!!

Ме интересира како се одбира најдобриот играч на светското првенство? Кои се критериумите за тој избор?
Ако се головите и асистенции засега Лазаров е на добар пат да стане најдобар играч на светското!

kirelazarovsu3.png

hehehe,lazarov na cupic mu bega 2 utakmici:)ili vo prevod 15 golovi!!Za mene uste od sega toj e MVP na prvenstvoto!!!Se drugo bi bilo nepravda i kon nego i kon Makedonija!!!

Обично предност имаат најдобрите играчи на некој од двата финалисти. Останатото ќе остане во статистика.

Инаку бројките не лажат. Засега Кире е убедливо бр.1

може да ставите број од некој што организира превоз?!

kirelazarovsu3.png
Браво Кире...се горееме сите на тебе.ОГРОМНО БРАВО!Убедливо на прво место со 30 голови разлика од другите! :oeoeoe:
А шо се овие MP?Matches Played?

може да ставите број од некој што организира превоз?!
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=33633

Aкo Мојсовски продолжи да дава по 10 гола на натревар како што беше со Русија ( ги растури, им ја скина мрежата, поминуваше покрај одбраната како стрела)тогаш ке ги помине останатите пред него, а тоа ке биде одлично,,

Aкo Мојсовски продолжи да дава по 10 гола на натревар како што беше со Русија ( ги растури, им ја скина мрежата, поминуваше покрај одбраната како стрела)тогаш ке ги помине останатите пред него, а тоа ке биде одлично,,

Мојсовски е цар! Всушност сите се цареви не само Кире!!!
Сите се заслужни играјќи со срце за својата репрезентација!

Мојсовски е цар! Всушност сите се цареви не само Кире!!!
Сите се заслужни играјќи со срце за својата репрезентација!

Да да точно, сите се цареви, даваат се од себе на терен, само нека продолжат вака, и да даде Господ да стигнеме до крајот на шампионатот.

Целосна подршка за Македонската репрезентација од нашата татковина ....Едвај чекам на утрешниот ден,штета оваа економска положба не задрзува да одиме у хрватска инаку це одеа 10000 навивачи од Македонија..оцекуваме клипови од атмосверата во Задар.штета нема бесплатен превоз од државата..навивајте со срце и ако изгубат и ако победат.:!!!!!!!!:tv:ние ќе бидеме зад вас и со вас..поздрав до комити и шкембари што се заедно со македонија..!!!!!!!!

Сега во 6 тргнува уште едно комбе АЈДУЦИ СТРУМИЦА ... се гледаме таму поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom