СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
вечерва за Вараждин тргнуваат 25 души од Лојал Фнас во минибус,6-7 коли од навивачката група Комити и 2 коли од подгрупата на Комити од Ново Лисиче кои веќе имаат преставници таму организирани се и помладата група на Комити кои исто така вечерва тргнуваат,се очекува да дојдат и многу македонци од Германија посебно од Дизелдорф.

Еве уште едно видео од последните моменти на вчерашниот меч:

ЛУЃЕ ВО ВАРАЖДИН Е ХАОС. Има атмосфера исто како да сте во Скопје. Се свиреше со коли, се пееше по улици.
Во штандот на Алкалоид во центарот на Вараждин вчера после утакмица се пееја стари македонски песни, имаше над 300 навивачи кои и беа на натпреварот со Полска.
Ракометарите дојдоа во шаторот и пееја заедно со навивачите.
Очекувајте видеа и слики од мене во петок!!!

ЛУЃЕ ВО ВАРАЖДИН Е ХАОС. Има атмосфера исто како да сте во Скопје. Се свиреше со коли, се пееше по улици.
Во штандот на Алкалоид во центарот на Вараждин вчера после утакмица се пееја стари македонски песни, имаше над 300 навивачи кои и беа на натпреварот со Полска.
Ракометарите дојдоа во шаторот и пееја заедно со навивачите.
Очекувајте видеа и слики од мене во петок!!!
abe od kaj znaes kako ti se dopadna za bavata i sto ke spremame za utre vcera pomina
:)))))))
a za videa ke te preteknam ke gio imam do vecer hahahah
:)
ps gi imam dvata cepeliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

abe od kaj znaes kako ti se dopadna za bavata i sto ke spremame za utre vcera pomina
Па дај постирај ги цепелините, стварно беа одлични :)

Дај бе стварно не е хумано ова што го правите само ни се фалите а ништо да видиме :pos2:. Имајте малку разбирање за нас што не сме таму, постирајте некој клип :pos2:

Утре најмалку нерешено очекувам од нашите кои се во топ форма и Германците не се ништо повеќе од нашите освен што имаат поголем буџет но не значи дека ќе им донесе тој буџет подобра игра и повеќе среќа али доволен барем за мене би било нерешениот резултат Германија би си останала на врвот како што и е а Македонија би била 1 предност па може и повеќе во однос на Русија.

Дај бе стварно не е хумано ова што го правите само ни се фалите а ништо да видиме :pos2:. Имајте малку разбирање за нас што не сме таму, постирајте некој клип :pos2:
ke go ima utre toa i uste mnogu snimki koi sto gi napraviv za vreme i po natprevarite samo neznam dali ke go stavam tuka najverojatno ke go stavam na youtubeili na prijateli.com.mk barajte koco od bitola 26 god

ke go ima utre toa i uste mnogu snimki koi sto gi napraviv za vreme i po natprevarite samo neznam dali ke go stavam tuka najverojatno ke go stavam na youtubeili na prijateli.com.mk barajte koco od bitola 26 god

ОК, стај ги на youtube и остави ни линкови. Во очекување сме :vozbud:

Поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom