http://vinovo.magnify.net/video/Petar-Angelov-Goal-by-goalkeep-2
Petar Angelov - Play of the day
Petar Angelov - Play of the day
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлично видео кое не претставува во вистинско светло:smir:
abe od kaj znaes kako ti se dopadna za bavata i sto ke spremame za utre vcera pominaЛУЃЕ ВО ВАРАЖДИН Е ХАОС. Има атмосфера исто како да сте во Скопје. Се свиреше со коли, се пееше по улици.
Во штандот на Алкалоид во центарот на Вараждин вчера после утакмица се пееја стари македонски песни, имаше над 300 навивачи кои и беа на натпреварот со Полска.
Ракометарите дојдоа во шаторот и пееја заедно со навивачите.
Очекувајте видеа и слики од мене во петок!!!
Па дај постирај ги цепелините, стварно беа одличниabe od kaj znaes kako ti se dopadna za bavata i sto ke spremame za utre vcera pomina
))))))
a za videa ke te preteknam ke gio imam do vecer hahahah
ps gi imam dvata cepeliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
abe od kaj znaes kako ti se dopadna za bavata i sto ke spremame za utre vcera pomina
))))))
a za videa ke te preteknam ke gio imam do vecer hahahah
ps gi imam dvata cepeliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ke go ima utre toa i uste mnogu snimki koi sto gi napraviv za vreme i po natprevarite samo neznam dali ke go stavam tuka najverojatno ke go stavam na youtubeili na prijateli.com.mk barajte koco od bitola 26 godДај бе стварно не е хумано ова што го правите само ни се фалите а ништо да видиме :pos2:. Имајте малку разбирање за нас што не сме таму, постирајте некој клип :pos2:
ke go ima utre toa i uste mnogu snimki koi sto gi napraviv za vreme i po natprevarite samo neznam dali ke go stavam tuka najverojatno ke go stavam na youtubeili na prijateli.com.mk barajte koco od bitola 26 god