Утре ќе биде лудница, ако победиме мислам дека тука во Вараждин ќе се запали и шаторот во центар.
Ајде Македонци одиме на нова победа!!!
Ајде Македонци одиме на нова победа!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke go ima utre toa i uste mnogu snimki koi sto gi napraviv za vreme i po natprevarite samo neznam dali ke go stavam tuka najverojatno ke go stavam na youtubeili na prijateli.com.mk barajte koco od bitola 26 god
Хрватите во Вараждин се супер луѓе. Искрено пред да ми се случи ова СП, за Хрватите имав стварно ниско мислење. Али сега сватив каква лоша слика имаме за нив, веројатно србоманите тука ствараат многу погрешна слика за нив. Супер не пречекаа и се покажаа како супер домаќини!
Ке го јадеме од Русите и Германците, кога ке запнат ни нема спас, само да се надеваме Полска да губи.
А кога сме кај кладилниците,за победа на Македонија над Полска квотата беше 7![]()
И кога игравме фудбал со Англија викаа дека ќе не сомелат.
И Кометал кога играше со Шлагелсе надомести 7 гола разлика кога никој не веруваше.
И кога игравме сега ракомет со Полска велеа дека ќе не згазат.
Дајте малку позитивност. Не велам да се силиме, да креваме ега до небеса, да викаме дека ќе победиме, иако Русија и Германија се светски ракометни супер сили. Тие се луѓе и ние сме луѓе. Тие имаат пар нозе и раце и нашите имаат пар нозе и раце. Кога ќе почне натпреварот, фаворити и аутсајдери нема, се` паѓа во вода. Милион пати е докажано дека улогата на фаворит не игра ништо во победата. Тоа е убавината на спортот, што никогаш не знаеш како ќе заврши некое поглавје од важен спортски самит.
Nemam nisto protiv hrvatite i jas mislam deka dobro go organiziraa svetskoto vo rakomet ama koga ke se prisetime deka nemozea da go priznaat porazot 2-0 od Makedonija vo fudbal pa posle nivniot selektor davase nekoj glupavi izjavi za lubenici ne mi teknuva bas kako idese i na kraj nasite koga mu poklonile edna(ova zvuci ko cacko koga raskazuva film ama taka mi tekinja so da praam)vazno sega na svetskovo e super samo da odime ponatamu da bide zustro
Колку ми е мака шо не сум таму,значит ми идат пешки да тргнам. Па и ова утакмицава во 5 и пол ја наместиле,јас нашкола,немат да можам да ја гледам,.ќе полудам :nesum: Се надевам на победа или нерешен резултат или со Германија или со Русија. Напред Македонијаааа![]()
Колку ми е мака шо не сум таму,значит ми идат пешки да тргнам. Па и ова утакмицава во 5 и пол ја наместиле,јас нашкола,немат да можам да ја гледам,.ќе полудам :nesum: Се надевам на победа или нерешен резултат или со Германија или со Русија. Напред Македонијаааа![]()