Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MAKEDONIJA MAKEDONIJA MAKEDONIJA

MAKEDONIJA MAKEDONIJA MAKEDONIJA

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
we are the championsssss on the world:je::je:
Имам осет за ракометов(добро де играв професионално).Полска е посилна и поискусна репрезентација и се надевам дека ќе не потценат па ќе имаме шанса да ги изненадиме. Вчера тоа очигледано им се случи со Русија, имаа многу среќа и помош од судиите(многу исклучувања им дадоа на Русите) па само така победија.
п.с. И да, голманот вчера им имаше ден, се надевам денеска ќе е труба:helou:
Hehehehe kako se smeev na toa ti nemas pojma :pos2: Ama aj barem pobedivme pa mozda on nie amajlija :kajg:Абе никој ли не го слушна Игорчето додека коментираше![]()
“Еве гледате на овој натревар дојде и претседателот на ФИБА бидејќи знае дека Македонија игра атрактивен ракомет“:pos2:
Искрено, мислам дека ќе сме си стандардно, по нашки. Ќе тепаме некој од фаворитите (Русија, Германија, Полска), ама обавезно, кикснуваме или од Тунис или од Алжир. Е може и ќе стигнеме до трето место.
Шо ти викам ја, а?Нема шанси Друже, и двете ги тепаме ... :wink:
Абе никој ли не го слушна Игорчето додека коментираше![]()
“Еве гледате на овој натревар дојде и претседателот на ФИБА бидејќи знае дека Македонија игра атрактивен ракомет“:pos2: