СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе ај да прашам кој знае нека ми пише. Дали знаете кај нас кај може да се набават карти за СП па и дали некој организира превоз ова она? Ај кој знае нека пише.

Карти и превоз организира агенција Орфеј, види таму распашај се, што и како треба. Негде околу 13000 е за две ноќевања со 3 утакмици карта и имаше подолг прстој само не знам отприлика колку пари е.

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Значи е ваквите моменти колку ги сакам. Херои наши, го дадоа срцето и душата на теренот.:cuc: А за клупата, потполно ги разбирам што се нервираат, сепак седиш и неможеш ништо да направиш, не зависи од тебе и ќе пукнеш затоа и човекот така се нервираше.

Ама коментаторот, луѓе....коментаторов...:icon_lol: ЛЕГЕНДА!:icon_lol: Не знам кој од нашите направи прекршок, ама ептен груб прекршок беше, го раскости Пољакот и овој коментаторов: Така! САМО ТАКА! МАААШКИ, ЈААКО!:icon_lol:

Наши херои со вас сме!

Многу сме јаки! Алеја многуј сме јаки!
Мнооогу сме јаааакииии, алеја многу сме јааааакииииии!
:oeoeoe: :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Проблемите на клупата се само поради тоа што сеуште не сме навикнати да играме на вакви големи натреварувања. Нормално дека ќе има провокации и притисок. И јас сум бил во ситуација да пцујам и тепам судија поради сомнителни одлуки, ама верувај кога на крај ќе победиш и судијата ќе мора да ти пушти рака... а претходно те истоштувал, е тогаш нема чувство на светот што може да те направи погорд на себе си... и нема таков момент како изразот на лицето на судијата.

Ние сме Македонци,а ти одамна ќе леташе трајно од форумов да беше до мене пестицид еден смрден...:tapp:
БРАВО ЗА МАКЕДОНИЈА...следен е скалпот на Германија...

Зошто сакаш сега д аме провоцираш и да ми расипеш убаво расположение? Тоа е мое мислење дека и тоа се покажува не сам ово спортот туку и во политиката на европа и цел свет спрема една мала земја како што сме ние. И зато мора и тоа да се земе во предвид кога се игра еден натпревар.

oooooooo Zote, zashto ne se kladeshe.
ke dobieshe nesho.
te iznenadija makedoncive nesho neli, kaj e tvoite arievce. cel zivot poljacite se sosedi do germancite pa zashto ne poprimija nekoa osobina od niv.
samo sreca i hrabrost drugo nisho.
toa so modernoto vojuvanje cuvajgo doma i kazuvaj na skolo ovde srce igra .
drugpat bidi optimist .
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ние сме Македонци,а ти одамна ќе леташе трајно од форумов да беше до мене пестицид еден смрден...:tapp:
БРАВО ЗА МАКЕДОНИЈА...следен е скалпот на Германија...
оооооооооооо солид донт вори бе хапи е сега работата не се замарај со ништо :oeoeoe::oeoeoe:

Реков најдобро ќе биде да тепаме за да им ги затнеме на сите устите дека ние ништо не можеме и само ќе си седиме дома и ќе плачеме за подобри времиња :baeh:

само да продолжиме вака, ама тешко ќе биде со Русија и Гераманија мамата можно е да го јадеме.. ама НЕМАААААА МАКЕДОНИЈААААААА АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАКЕДОНИЈААА ООООООООО :) :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

зошто во таговите за темава е напишано: македонија, Хрватска...?!

Готово,последните 10 минути во делириум паднавме дома сите. Скокање на секој гол,фрлање со перници по секој примен гол :pos: Енивеј,заслуживме победа,многу ми е мило шо успеавме да победиме против Полска,ми се исполна некако срцето. Ајде сега со Германија и Русија :oeoeoe:

Затоа што првенството се игра во Хрватска:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom