СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк од таа страната кај што имаше кој колку гола и асистенции има...

Генерална оценка за страната на ЕХФ на скала од 0 до 10 им давам 0 поени. Јас таква катастрофа одамна немам видено. Треба малку да учат од ФИБА како се пласират информации, а не да ми дават статистики во ПДФ формати.

СО Данска одиме на победа ниту ние има што да изгубиме ниту тие имат што да добијат , не треба да се оптеретуваме резултатски и едноставно да изиграме како што знаеме борбено и со срце а Данците и онака мислам дека ќе тактизират.
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 23:46 ---
Во групата што вкрстуваме најверојатно Германија ќе го освои второто мести и искрено кажано тие повеќе ни одговарат отколку Тунис.

Кире моментално прв стрелец еден повеќе од Рутенка ама овој има утакмица помалку. Манасков деветти стрелец 21/26 80% реализација!

Се извинувам што не ги читав претходните страни, има некои најави за тоа со каков состав би излегол Вилбек во петок?

Ако има пак драма во завршницата и ако се игра гол за гол последните минути, па се согласувате ли дека среќата редно е да биде наша страна ?! :)

Znaci kako i da vrtime birame medju francija i germanija :eek:)....c c c poloso od ova i da sakavme nemozevme da birame..
Не е лошо, со нив имаме мотив :mad: Потребна ни е присилна наплата со нив и со Данска за кредитите од Ниш и Белград.

Данска а? Мамата нивни подужни се дури од јужнине педери!

Ќе ги тепаме како и да се врти топката, само да знаете копиљиња се, ќе излезат со најсилниот состав што го имаат!

Зошо цело време праиме муабет да се избегне Франција?

Јас дури мислам дека Франција може да падне, дури и полесно од незгодната Германија и секако судиите у пакет со неа.

Барем со Франција ќе нема судии на нивна страна, и онака се во немилост во моментов на ЕХФ.

Со ваков Карабатиќ, со лош Гигу, со спориот Фернандез, со НАрцис кој ја погодува секоја трета топка од 9 метри, имаме и те како шанси.

Единствената светла точка на првенстовово им е БАраше, ама за него валда ќе најдат решение.

И со малку ксмет да Омејер нема свој екстра ден, не би ме чудело Македонија да ги добие.

Donald Sikert ај првин погледни една утакмица на Франција па после коментирај, и ко второ запрашај се зошто сите ја сметаат Франција за фаворит број 1 , а не Шпанија или Хрватска ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom