СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Абе повреден е Мојсовски што туку кењате само !

Игра лошо првенство ФАКТ.......ама да не играше колективно ќе плачевте ко пички,е сега да играше мојсо а не овој x оној y !

Филип Лазаров ќе не спасувал оф мори таго таго. :facepalm:

Подобро да не игра воопшто ако е повреден, отколку само да зафаќа простор на терен и да прави повеќе штета отколку корист.

Јас нашите дечки ги сакам и секогаш ќе ги поддржувам, ама критика понекад е потребна. Факт е дека не играат како што треба првенството, не се организирани во напад, делуваат изгубено и тоа е тоа. Тоа не е плукање, се гледа од авион дека на првенството не се свои. Нема потреба ни за плукање, како и да играат наши се и ќе ги бодриме и во пораз и во победа, ама мора некои работи да се поправат.

Брат сето тоа е џабе кога нападот ни е очаен, со исклучок на Тодоровски кој навистина секоја партија ја завршува со солидна игра и плус уште еден или двајца.
Па човек, втори сме во моментов во нашата табела во Лига на шампиони, истите луѓе кои се во репрезентација се и во Металург и ваква очајна игра, па дај не ме јеби...............
Ама споредба направи...
Групата на Металург е боза, ми споредуваш со репрезентации од типот на Германија.

Гоце фаќа форма ГО ВАДАТ ОД ИГРА, Фичо фаќа форма ГО ВАДАТ ОД ИГРА.
Добро треба да тепаме или да изгубиме?

Овој Манасков се гледа дека е уште детиште лета у облаци.Абе дете огледај се малце на Георгиевски како само лагано дава голови а не да го бацуваш голманот :facepalm:

Ај преслушај се пак што зборуваш, минатите утакмици играше одлично.

Џабе нема проток на топка,нема ширина,нема игра за крилата,на пикер може само на сон да пројдемо.И кога ќе се земе у предвид дека имамо 10 технички грешки:facepalm:, не можемо да очекувамо поволен резултат.

Јоновски кретену, кај си влезен во 6 метри уште на играч од затворен агол му правиш фаул за исклучување и за седум метри и тоа го ФАТИ ЗА ЈАЈЦА. :tapp:

Кој е ко нас бе 4 разлика губиме,цепелини си местиме. Браво. (y)

TOLKU BESE... JA PLAKJAM SMETKAVA U KAFANAVA.... DURI NE OTISLA NAD 1000 den. ;-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom