Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам Катар каква репрезентација се инаку би можеле да го оставиме и утре па со мачење некако да тепаме. Цитро ќе го чуваме за појакитеSega vidov koj otvoril, go zamoluvame Bobi neka ne se maci za sledniot natprevar da otvora tema
![]()
Битно победивме, и сите да ми се фатите сеа.Sega vidov koj otvoril, go zamoluvame Bobi neka ne se maci za sledniot natprevar da otvora tema
![]()
Битно победивме, и сите да ми се фатите сеа.![]()
Менталитетот никогаш нема да го смениме тоа е факт, на сила голови да.Освен очигледните работи, мора да си го смениме и менталитетот. Секоја прва утакмица е мачење и за нив и за нас. Они све на сила некако даваат голови, све некако онака... да пројде, а ние од оваа страна се мачиме што мораме да го гледаме тоа.
И Шундо бе, кога ќе останеш сам пред гол шутни... Е не, робот брејк денс ќе игра...
Е па тоа ми е и мене муабетот... и кога водиме со 6 гола разлика, сето тоа е некако со мачење, со нервози... не е онака како да се изразам, игра со адреналин, кај нас адреналин се качува, пошто до последни 30 секунди (а некад и помалце), не знаеме каков ќе ни е исходот, па дијазепами ни требаат...Менталитетот никогаш нема да го смениме тоа е факт, на сила голови да.
Но најтргичното е што кога водиме и со 6 гола разлика пак неможеме да победиме на раат така кажано, а се дешава и да изгубиме.....тоа е ВРВОТ кај нас.
„Резултатот беше таков што едноставно сите моравме да останеме на терен се до самиот крај, но тоа воопшто не е добро. Јас, Наумче Мојсовски, Миркуловски, имавме премногу дуели, направивме премногу финти со кои што потрошивме дел од своите сили против ривал што требаше да го совладаме рутински. Сепак, мораме да го оставиме овој натпревар зад нас и во иднина да прикажуваме игри за какви што знаеме дека сме способни“ - истакна предводникот на македонскиот национален тим.
Да кажеме дека е во ред ова што го кажал, ама Наумче и финтите па и погодоците негови на овој натпревар беа....ОФ ЛЕЛЕ МАЈКО. Повеќе грешки одошто голови од негова странаЕ па тоа ми е и мене муабетот... и кога водиме со 6 гола разлика, сето тоа е некако со мачење, со нервози... не е онака како да се изразам, игра со адреналин, кај нас адреналин се качува, пошто до последни 30 секунди (а некад и помалце), не знаеме каков ќе ни е исходот, па дијазепами ни требаат...
П.С Мора да го смениме менталитетот, иначе увек ќе се задоволуваме само со поминувањето на првата фаза... Мора малку поеднички менталитет да се гради...
Иначе сега прочитав, еве дел од изјавата на Кире...
Гарант пред да отидат се советувале со Магдинчев..![]()