Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 13.076
- Поени од реакции
- 31.345
Рон Џереми носеше вакви чуда на времетоA sto bese fintata so prozirnata nametka Messi sto ja nosese?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рон Џереми носеше вакви чуда на времетоA sto bese fintata so prozirnata nametka Messi sto ja nosese?
Мислев на едно од следните две светски, у брзање сум пишал година/две јбг.Vo slednote godina/dve nema da ima svetsko..
Јас го живеам моментот, сега кога спласна еуфоријата може да се посветам на редење лајкови.Сега сите сме во исчекување на 1380 лајкови од Ска Маниак и Придаториум од постови од пред месец дена.
As I saidЈас го живеам моментот, сега кога спласна еуфоријата може да се посветам на редење лајкови.
На пример небулозиве на идиотине од МТВ дури сега во коментариве на форумов ги приметив. Теткава со глупостите нејзни дури и ги надминала. Сега треба да објави и гола слика од Филе (така вети дечкото доколку Аргентина освои светско).
Зошто вакви срања да ми ја уништат утакмицата ?!
Англија и Аргентина скоро па никогаш. Кај Швицарска, Немачка, Аустрија некој од автохтониве од северозападните села и градови ама за Австралија, САД, Канада сигурно.Се си е океј, муабетот ми е дека кај Франција е очигледно дека не се чисти, нормално кога од Африка мигрираат таму па раѓаат деца таму, тоа не го смалува фактот дека државата вложува во тие деца во едукација итн им овозможува да имаат пристоен живот и сосема е нормално да си играат за Франција, мојот коментар е во контекст дека и во Аргентина има играчи што се исто како и оние во Франција само ради тоа што се бели не доаѓаат до израз, а и ќе биде почесто вака поради фактот дека миграцијата е се почеста во изминатите години...кој знае може и некој со македонски корени ќе заигра за Аргентина, Германија, Англија некогаш.
Рон Џереми носеше вакви чуда на времето