- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 830
- Поени од реакции
- 842
Vo slednote godina/dve nema da ima svetsko..Единствено на Бразил му давам шанса да освојат светско во следните година / две. Друго се ќе е по старо, пак Европските ќе освојуват.
Од почудиште му ја ставија, да не го урочатA sto bese fintata so prozirnata nametka Messi sto ja nosese?
филе камуфлиран кај пендаровски гледал
reklama za noviot film na hari poterA sto bese fintata so prozirnata nametka Messi sto ja nosese?
Деее бре ВанчоЕдинствено на Бразил му давам шанса да освојат светско во следните година / две. Друго се ќе е по старо, пак Европските ќе освојуват.
bro vo narednite GODINA/DVE jas i na namibija, tonga i antartika im davam sansa. za 4 godini ke e sepak druga prikazna zivi bili pa videli...Единствено на Бразил му давам шанса да освојат светско во следните година / две. Друго се ќе е по старо, пак Европските ќе освојуват.
Честитате, ѕвоните, праќате пораки. Бог да чува.
Се си е океј, муабетот ми е дека кај Франција е очигледно дека не се чисти, нормално кога од Африка мигрираат таму па раѓаат деца таму, тоа не го смалува фактот дека државата вложува во тие деца во едукација итн им овозможува да имаат пристоен живот и сосема е нормално да си играат за Франција, мојот коментар е во контекст дека и во Аргентина има играчи што се исто како и оние во Франција само ради тоа што се бели не доаѓаат до израз, а и ќе биде почесто вака поради фактот дека миграцијата е се почеста во изминатите години...кој знае може и некој со македонски корени ќе заигра за Аргентина, Германија, Англија некогаш.Чисти французи се само Рабио и Жиру. Лорис е со каталонско, браќата Хернандез со шпанско, Гризман со португалско потекло и тоа се белците кај Франција.