СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Се смеевме летово кога Рабио го поврзуваа со Ман.Јунајтед, ама е во страшна форма.
Ако нека е и најдобар везњак на мнудијалот.
Доста ни беше од вируси, змии и примадони во клубот.

Баталете го бе Филе, ко да е кујзне колку битен лик од областа на фудбалот и новинарството па мора будно да се следи секоја негова изјава и слично.

Ме нервира веќе неколку дена. За да предизвикаш реакција треба да си иритантен, а не битен лик. :D

Гризман секаде го има на теренот, дефанзивно искина, напред исто продуктивен.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Данска освен Ериксен другите професионални фудбалери се? Да не знаеш да смириш топка а никој нема околу тебе, да не знаеш да процениш брзина на пас спрема прилично отворен соиграч ... страшно.

Со истиве играчи минус Ериксен играа полуфинале на Европско пред ~18 месеци :toe:

Како овој Де Пол игра за Аргентина, и како е возможно да немаат од него подобар играч ќе ми остане вечна мистерија.

Последно уредено:
На светското 94-та у САД не играше Југославија. Сликичките не беа на Панини.

Какви се овие глупости на ОффНет?

ја ли нешто не контам?
Ја промашил годината и наместо 1990 напишал 1994.

Вчера па, поминаа сите минути од продолжението, Американциве имаат една шанса од слободен удар да пробаат на среќа да дадат гол и земале подаваат губат време...

На светското 94-та у САД не играше Југославија. Сликичките не беа на Панини.

Какви се овие глупости на ОффНет?

ја ли нешто не контам?

Со малце фотошоп кај сликичките, ете како би изгледал составот на Југославија во '94 ако не се распаднеше...тоа сакаа да кажат Оффнетовци.

BTW се надевам дека ќе го сркне уште еднаш Филентина :D

Аргентина да освои ќе ми биде поголемо изненадување од Лестер и Грчка

Колку е неписмен овој Монтиел :tapp:

Неверојатно е колку е лоша Аргентина. Овој фудбал не поминуваше ни пред 20 години. Бековите немаат никаков придонес во нападот, средниот ред составен од неписмени фудбалери не игра ништо. Со кој памет некој ги ставал за фаворит на светското навистина не ми е јасно. Франција за овие е Ентерпрајз.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom