СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Имате Bracket Challenge на https://play.fifa.com/bracket-predictor/

Ќе има и предиктор, а фантазито е веќе отворено. Дани отворил веќе тема за фантазито во подфорумот фудбалски игри.

Mene mi treba za na rabota i za so drustvo go editirame i pravime tipuvanje fix, konecen rezultat, plasman po grupi, finalisti i pobednik so razlicni boduvanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Уругвај имаат солиден состав, каде каде подобар од на Аргентина. Само на крила се слаби.

Уругвај имаат солиден состав, каде каде подобар од на Аргентина. Само на крила се слаби.
Па би рекол Аргентина има поарен голман, поарен напад, со оглед на формата на Хименез во Атл.Мадрид би рекол и поарна одбрана. Али на средина ги газат :D

Па би рекол Аргентина има поарен голман, поарен напад, со оглед на формата на Хименез во Атл.Мадрид би рекол и поарна одбрана. Али на средина ги газат :D
Одбраната на Уругвај ќе зависи многу од тоа дали и каков ќе се врати Араухо, ако се врати како пред повредата нивото квалитетот во одбрана значително ќе се зголеми.

Уругвај со вечните играчи нема апсолутно ништо да напраи. Едино Валверде што е у форма мада и он не е магионичар ниту пак моментално важи за играч кој би ја носел екипата на грб. Хименез па јакиот играч, патарушка повредена.

Аргентина е спејс шатл за Уругвај и секоја споредба.
Ќе фали доста Ло Селсо кај овие пошто е битен играч у везниот ред.
Аргентина има состав кој работи ко единка и конечно тимот не игра за Меси туку Меси игра за тимот.

Туку каде без "официјалната химна" на Светкото? :D:D Ништо полоша од булшитот на Питбул и Џенифер Лопез. xD

Мене ме интересира овие повиканите, колку ќе калкулираат сега во последно коло. Не дека веќе некое време некои не го прават тоа, особено при (не)враќање од повреда, но кој ќе сака да пропушти СП.

Разбирам професионалци, желба за победа и слични муабети, но помалку или повеќе ќе имаат во глава дека треба да бидат претпазливи повеќе од вообичаено.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom