СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Имате Bracket Challenge на https://play.fifa.com/bracket-predictor/

Ќе има и предиктор, а фантазито е веќе отворено. Дани отворил веќе тема за фантазито во подфорумот фудбалски игри.
Mene mi treba za na rabota i za so drustvo go editirame i pravime tipuvanje fix, konecen rezultat, plasman po grupi, finalisti i pobednik so razlicni boduvanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.492
Уругвај имаат солиден состав, каде каде подобар од на Аргентина. Само на крила се слаби.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.065
Поени од реакции
6.724
Уругвај имаат солиден состав, каде каде подобар од на Аргентина. Само на крила се слаби.
Па би рекол Аргентина има поарен голман, поарен напад, со оглед на формата на Хименез во Атл.Мадрид би рекол и поарна одбрана. Али на средина ги газат :D

O

ob1

Гостин
Па би рекол Аргентина има поарен голман, поарен напад, со оглед на формата на Хименез во Атл.Мадрид би рекол и поарна одбрана. Али на средина ги газат :D
Одбраната на Уругвај ќе зависи многу од тоа дали и каков ќе се врати Араухо, ако се врати како пред повредата нивото квалитетот во одбрана значително ќе се зголеми.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уругвај со вечните играчи нема апсолутно ништо да напраи. Едино Валверде што е у форма мада и он не е магионичар ниту пак моментално важи за играч кој би ја носел екипата на грб. Хименез па јакиот играч, патарушка повредена.

Аргентина е спејс шатл за Уругвај и секоја споредба.
Ќе фали доста Ло Селсо кај овие пошто е битен играч у везниот ред.
Аргентина има состав кој работи ко единка и конечно тимот не игра за Меси туку Меси игра за тимот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Туку каде без "официјалната химна" на Светкото? :D:D Ништо полоша од булшитот на Питбул и Џенифер Лопез. xD

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.394
Поени од реакции
26.386
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.491
Поени од реакции
14.935
Мене ме интересира овие повиканите, колку ќе калкулираат сега во последно коло. Не дека веќе некое време некои не го прават тоа, особено при (не)враќање од повреда, но кој ќе сака да пропушти СП.

Разбирам професионалци, желба за победа и слични муабети, но помалку или повеќе ќе имаат во глава дека треба да бидат претпазливи повеќе од вообичаено.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

На врв Bottom