СП 2022 Катар - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
И која е разликата? Ај ако не боксови нека мава пошо е голман.
Не мава боксови туку Меси налета на неговата рака без овој да го види ама колку што беше пенал, толку и го реализираа.

Не мава боксови туку Меси налета на неговата рака без овој да го види ама колку што беше пенал, толку и го реализираа.
Типичен Јувенташки коментар. :D Ова е ко јас да те пукнам со куршум и да кажам дека ти се удри во куршумот.

На страна сеа дали е пенал или не е, за мене никад не е ова пенал али според новите правила може да се суди, исто ко тој над Квадрадо. Мизерно али тоа е.

На Мексико им треба уште еден гол против Саудиска Арабија или Полска да прими уште еден гол од Аргентина. :vozbud:

Типичен Јувенташки коментар. :D Ова е ко јас да те пукнам со куршум и да кажам дека ти се удри во куршумот.

На страна сеа дали е пенал или не е, за мене никад не е ова пенал али според новите правила може да се суди, исто ко тој над Квадрадо. Мизерно али тоа е.
Батали Јувенташки, не ме гледај ко Јувенташ. Ни Јуве игра, ни Македонија ни Италија. Овде сум ко обичен љубител на фудбалот. Плус го сакам Меси ко играч (не сум негов хејтер) ама пеналот врска немаше.

Ако Аргентина не успее да се пласира во полуфиналето Филе од Малта 100% ќе поднесе жалба до ФИФА за непрописно бранење на полскиот голман :pos:

На Мексико им треба уште еден гол против Саудиска Арабија или Полска да прими уште еден гол од Аргентина. :vozbud:
А ако изгуби 2 0 Полска и Мексико остане 2 0 тогаш Мексико ќе испадне ради жолти картони, освен ако не добие Полска 100 жолти до крај.

А ако изгуби 2 0 Полска и Мексико остане 2 0 тогаш Мексико ќе испадне ради жолти картони, освен ако не добие Полска 100 жолти до крај.

Значи единствена опција им е да дадат уште еден гол.

Фановите на Интер и Јувентус на родителска да се сретнат, ќе најдат причина средбата да ја претворат во нивна расправија во врска со некоја спорна ситуација од сезона 1992/3.

Фановите на Интер и Јувентус на родителска да се сретнат, ќе најдат причина средбата да ја претворат во нивна расправија во врска со некоја спорна ситуација од сезона 1992/3.
Секогаш кога ќе спомнеш некоја дамнешна година одма помислувам на тебе и Аудиофил како почнувате некоја рандом језива дискусија за играчи од пред 40 години од која ќе ни се крене коса на сите на темава. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom