СП 2022 Катар - генерална дискусија

Од кој континент ќе биде победникот на СП 2022 во Катар?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
И која е разликата? Ај ако не боксови нека мава пошо е голман.
Не мава боксови туку Меси налета на неговата рака без овој да го види ама колку што беше пенал, толку и го реализираа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.079
Не мава боксови туку Меси налета на неговата рака без овој да го види ама колку што беше пенал, толку и го реализираа.
Типичен Јувенташки коментар. :D Ова е ко јас да те пукнам со куршум и да кажам дека ти се удри во куршумот.

На страна сеа дали е пенал или не е, за мене никад не е ова пенал али според новите правила може да се суди, исто ко тој над Квадрадо. Мизерно али тоа е.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
На Мексико им треба уште еден гол против Саудиска Арабија или Полска да прими уште еден гол од Аргентина. :vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Типичен Јувенташки коментар. :D Ова е ко јас да те пукнам со куршум и да кажам дека ти се удри во куршумот.

На страна сеа дали е пенал или не е, за мене никад не е ова пенал али според новите правила може да се суди, исто ко тој над Квадрадо. Мизерно али тоа е.
Батали Јувенташки, не ме гледај ко Јувенташ. Ни Јуве игра, ни Македонија ни Италија. Овде сум ко обичен љубител на фудбалот. Плус го сакам Меси ко играч (не сум негов хејтер) ама пеналот врска немаше.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.157
Поени од реакции
6.170
Ако Аргентина не успее да се пласира во полуфиналето Филе од Малта 100% ќе поднесе жалба до ФИФА за непрописно бранење на полскиот голман :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.079
На Мексико им треба уште еден гол против Саудиска Арабија или Полска да прими уште еден гол од Аргентина. :vozbud:
А ако изгуби 2 0 Полска и Мексико остане 2 0 тогаш Мексико ќе испадне ради жолти картони, освен ако не добие Полска 100 жолти до крај.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
А ако изгуби 2 0 Полска и Мексико остане 2 0 тогаш Мексико ќе испадне ради жолти картони, освен ако не добие Полска 100 жолти до крај.
Значи единствена опција им е да дадат уште еден гол.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.485
Поени од реакции
14.922
Фановите на Интер и Јувентус на родителска да се сретнат, ќе најдат причина средбата да ја претворат во нивна расправија во врска со некоја спорна ситуација од сезона 1992/3.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.079
Фановите на Интер и Јувентус на родителска да се сретнат, ќе најдат причина средбата да ја претворат во нивна расправија во врска со некоја спорна ситуација од сезона 1992/3.
Секогаш кога ќе спомнеш некоја дамнешна година одма помислувам на тебе и Аудиофил како почнувате некоја рандом језива дискусија за играчи од пред 40 години од која ќе ни се крене коса на сите на темава. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom