СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
И оној од Данска што го промаши пеналот добивал смртни закани ама овде дека Колумбија е во прашање и се крева помпа :D
Види вака да ти кажам, за мене лично не е исто ако промашам пенал за Данска и ако промашам за Колумбија.. К.. ме ќе ме боли ако сум од Данска, али би подразмислил малце ако сум од Колумбија :D тие не размислуваат, туку пукаат..

Види вака да ти кажам, за мене лично не е исто ако промашам пенал за Данска и ако промашам за Колумбија.. К.. ме ќе ме боли ако сум од Данска, али би подразмислил малце ако сум од Колумбија :D тие не размислуваат, туку пукаат..
Но сепак си од Ченто и најнебитен на целиот свет.

Се виде колку фалеше Хендерсон и против Белгија, Диер е добар дефанзивно ама офанзивно е нула.

Петиција да се преигра утакмицата?
Што им е на тие бе? Се понашаа најсрање, најплачковски, најсрамно до сеа што сум видел некој тим да се понаша. Треба да се скријат, не петиција да праат.

World Cup Quarter Finals

France: 6 letters
Uruguay: 7 letters

Brazil: 6 letters
Belgium: 7 letters

Sweden: 6 letters
England: 7 letters

Russia: 6 letters
Croatia: 7 letters

Games to be played on 6 & 7 July

6+7 =13
13 letters in
It’s coming home

:toe:

Play-actor' Neymar has spent 14 mins lying on the pitch at Russia World Cup
https://www.rt.com/sport/431842-neymar-world-cup-pitch-time/

Znachi ako odat do finale, ima ushye 3 igri, vo prosek ke se valka i ke igra break dance edno pola saat na turnirov. Bez somenie ke postavi svetski rekord.
So zadovolstvo bi gledal nekoj dokumentarec za ovaa rabota posle Setskovo. Ke bide praznik za ochi bez somnenie.

Oliver Bierhoff: "We never forced any player to do something, but we always tried to convince them. We haven't succeeded with Mesut Özil. We should have thought about dropping him from the squad from a sporting point of view.” [Welt]

Bierhoff: "I think the fact that Mesut and Ilkay took these pictures (with Erdogan) did not distract the team. But the debate afterwards did. Looking back now, I would try to be clearer regarding this topic"

Во никој случај не се фаворити како шо се претставени во кладилниците, особено не со Нејмар кој 3 месеци беше аут. Максимум им прогнозирам 1/2 финале во најдобра варијанта..

:cool:

Али ги преценив шпанците, не очекував ваков флоп од нив. Франција ми е број 1 сега.

Ме интересира господинот Мартинез со каква постава ќе искочи против Бразил, мислам дека ако пак излезе со Караско на лев бек ќе доживее тежок блам, мозокот ќе му го испие Нејмар. Од друга страна Бразил нема што да менува, таа им е поставата освен Марсело ако не се опорави и да влезе на местото на Фелипе Луис.
Како би му го испил мозокот Нејмар на некој лев бек, кога Нејмар игра лево крило и негов чувар е десниот бек? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

A ova ?

The 2018 World Cup saw a similarly divisive political gesture earlier, when two Swiss players marked their win over Serbia with an 'Albanian eagle' salute, showing their support for the breakaway region of Kosovo, which Serbia doesn't recognize as an independent state. FIFA subsequently fined Granit Xhaka and Xherdan Shaqiri, both of whom share an ethnic Albanian descent, an equivalent of $10,000 each. On the same day, it fined the Serbian FA $54,700 for fans displaying discriminatory banners and throwing objects during the game against Switzerland.

Neli trebashe i Svajcarskiot fudbalski sojuz da go kaznat? Ova e straa vest ama sega mi dojde "pod raka"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom