СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
Брееј Тован, Дембеле и Лемар пред Марсијал, ми се одгледа Светското жими се.

До кога бе со Пепе, Фонте и Бруно Алвес во одбрана? Косата им е побелена од што се стари. Требале да го земат Семедо од Барса. За Андре Гомес разбирам, реално ич не играше сезонава, башка е паднат во некоја тешка депресија.

FB_IMG_1526600287764.jpg

Иначе после ова мислам дека Марсијал дефинитивно ќе си иде од Јунајтед.

Јакиот играч, нула од сезона има за разлика од Тован рецимо кој е алфа и омега во Марсеј.

https://www.fifa.com/worldcup/news/morocco-and-senegal-announce-provisional-squads

Сенегал лагано до финале? :icon_mrgr: Каков тим извадија у пм,4-2-4 формација ќе треба да играат со оваа офанзивна линија :D За нив сум од Африка,ама очекувам класично црнечко понашање..тотална недисциплина у играта,после првата утакмица да се искараат,после втората да се испотепаат,па на третата едвај да се соберат 11 луѓе да изиграат(нешто налик Камерун 2014)

32695749_1645541812162278_3898974111627476992_n.jpg

Лаказет во Арсенал го зедоа за пред Жиру да игра, а сега Жиру го зедоа во репрезентација, Лаказет не :pos:
Инаку Лемар и Дембеле ништо немаат изиграно сезонава[DOUBLEPOST=1526622963][/DOUBLEPOST]
Мене воопшто не ме импресионира составов, нема играч во средниот ред што би воспоставил контрола а и бековиве се исто далеку од класа. Имаат позиции на кои се преконкурентни, но и позиции каде што се многу под ниво. Исто немаат ни некој лидер(како на времето Турам, Виера, Зидан, Анри). Гризман, Погба или Варан не се такви играчи.
Неизбалансирано ми изгледаат, мислам дека ќе го лапнат од топ селекција како Шпанија, Германија или Бразил
Ова и за Бразил беше речено. Кај и да е и за Германија ќе го речат, ако веќе не рекле
За сите важи истото :icon_lol:[DOUBLEPOST=1526623049][/DOUBLEPOST]
Сега приметив, кај е Милнер? Него треба за капитен да го стават, а он ни во состав не е.
Се повлече од репрезентација мислам

Жиру секогаш ќе игра за Франција пред било кој оти им е еден од најдобрите играчи на репрезентативно ниво, никој нема да му го земе местото него.

Лаказет отпаѓа оти игра на иста позиција како Гризман, Тован заслужено е повикан по сезоната што ја имаше со Марсеј, а Лемар незаслужено е таму само оти играл повеќе позиции како што кажа некој погоре, меѓу Дембеле и Марсијал сигурно била дилемата, тука не знам што било пресудно да се одлучи за Дембеле.

Вие Семедо го имате ли уопште гледано? Дечкото е изгубен у простор, за репрезентација ќе ми го викале...

Расистички гледано во тимот на Франција само петмина се чистокрвни Французи... :icon_lol:

Дембеле затоа што е играч на Барселона :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Јакиот играч, нула од сезона има за разлика од Тован рецимо кој е алфа и омега во Марсеј.
Ај тогаш кажи кој кур бараат Лемар и Дембеле пред него?

Се да му ебам и на Мурињо што ни еднаш не го исфорсира ни на небитниве утакмици што ги играше Јунајтед последниве месец и кусур.

А со што Марсијал заслужил да го земат?
Сезонава нит минутажа нит статистика има, Мурџо му го зеде здравјето. Лаказет со 13 гола во ПЛ не е земен не па Марсијал.

А Дембеле има минутажа и статистика.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom