- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.493
- Поени од реакции
- 119.354
И Кансело не е земенПортугалците без Семедо, Гомеш и Невес![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Кансело не е земенПортугалците без Семедо, Гомеш и Невес![]()
Јакиот играч, нула од сезона има за разлика од Тован рецимо кој е алфа и омега во Марсеј.Брееј Тован, Дембеле и Лемар пред Марсијал, ми се одгледа Светското жими се.
Ова и за Бразил беше речено. Кај и да е и за Германија ќе го речат, ако веќе не реклеМене воопшто не ме импресионира составов, нема играч во средниот ред што би воспоставил контрола а и бековиве се исто далеку од класа. Имаат позиции на кои се преконкурентни, но и позиции каде што се многу под ниво. Исто немаат ни некој лидер(како на времето Турам, Виера, Зидан, Анри). Гризман, Погба или Варан не се такви играчи.
Неизбалансирано ми изгледаат, мислам дека ќе го лапнат од топ селекција како Шпанија, Германија или Бразил
Се повлече од репрезентација мисламСега приметив, кај е Милнер? Него треба за капитен да го стават, а он ни во состав не е.
Ај тогаш кажи кој кур бараат Лемар и Дембеле пред него?Јакиот играч, нула од сезона има за разлика од Тован рецимо кој е алфа и омега во Марсеј.
А со што Марсијал заслужил да го земат?Брееј Тован, Дембеле и Лемар пред Марсијал, ми се одгледа Светското жими се.