СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
OUT: Anthony Martial, Adrien Rabiot, Alexandre Lacazette
IN: Nabil Fekir, Florian Thauvin, Steven N’Zonzi

France name their 23-man squad for Russia!
IMG_20180517_203148.jpg

On standby:
- W. Ben Yedder
- K. Coman
- B. Costil
- M. Debuchy
- L. Digne
- A. Lacazette
- A. Martial
- A. Rabiot
- M. Sakho
- M. Sissoko
- K. Zouma

odlicen sostav zima deshamp, konecno se opameti, bar za izborot na igraci.
Inace fekir i lemar moze da se stavat i ko igraci od sredina, tamu i ke igraat, poofanzivno sekako, napagaci se mbape, ziru, grizman, dembele i ovoj thauvin koj mislam deka e krilo.
Impresionira ovaa nivna generacija na hartija, strasno deluva u picku mater.
Od ovie donev sto gi stavil, eventualno rabiot bi mozel da se najde na spisokov, koman mislam deka e povreden inace bi trebalo da ide bez razmisluvanje, na smetka valjda na thauvin. Kako i da e i vaka se odlicno skockani. (y)

Некој пред 2 години да ти речеше дека најголемиот флоп во ПЛ Таувин ќе игра светско пред Марсиал

giphy.gif

Рами пред Лапорт [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Со што Лемар и Дембеле заслужиле место со нивните мизерни сезони не ми е јасно

Го земаа Лемар затоа што може да игра на повеќе позиции.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ленгле е исто можеби неправедно изоставен.

Франција има играчи за 3 репрезентации да пријави на светсково :bance:

Последно уредено:
А нема да игра на ниедна :D
Лемар и Жиру и да не играт клупски фудбал воопшто пак ќе му бидат стартери на пацерот пошто солидни се за Франција.. Ме чуди Сисоко шо не го зеде

Мене воопшто не ме импресионира составов, нема играч во средниот ред што би воспоставил контрола а и бековиве се исто далеку од класа. Имаат позиции на кои се преконкурентни, но и позиции каде што се многу под ниво. Исто немаат ни некој лидер(како на времето Турам, Виера, Зидан, Анри). Гризман, Погба или Варан не се такви играчи.
Неизбалансирано ми изгледаат, мислам дека ќе го лапнат од топ селекција како Шпанија, Германија или Бразил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom