СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
И на изненадување на никој освен на тие што немаат врска од фудбал Аргентина лагано се пласира на СП (фак ју "македонски сајтови")

Чиле го јадеше стапот на големо....и тоа со вака добар тим што освојува Копа Америка успеаа да се заебат... штета огромна за нив

Хахахаха Американците чокнаа во група со Панама и Хондурас.. Фудбалот да се банира во САД дефинитивно

Спавате ли мирно Јенки?

Аууу каков фејл од квалификации...

За прв пат од 86та нема да играат на СП

У времето на Обама ова го немаше :icon_mrgr::icon_mrgr:

Америве го испушија од Тринидад и ТобаКо (8 ,Перу со кого игра во бараж?

Америве го испушија од Тринидад и ТобаКо (8 ,Перу со кого игра во бараж?
Баражите ќе бидат

Хондурас - Австралија

Нов Зеланд - Перу

Првите мечеви се играат на 6ти а реваншите на 14ти ноември

Само мене ми се чини дека намерно испаднаа Ес А Де? :unsure: Кај ти одат тие во Русија, замислете да се квалификуваа и нивните LGBT навивачи да патуваа за Москвa. Ќе го јадеа на велико :sakasuste:

Вака CNN и компанија нека известуваат од Америка како Русиве се багабонти (а се реално, али оди кажи им го тоа у лице, а не од зад океанот). Сеедно Трамп и Меланија се криви :icon_lol:

Царот со Чиле... :place:

Само мене ми се чини дека намерно испаднаа Ес А Де? :unsure: Кај ти одат тие во Русија, замислете да се квалификуваа и нивните LGBT навивачи да патуваа за Москвa. Ќе го јадеа на велико :sakasuste:

Вака CNN и компанија нека известуваат од Америка како Русиве се багабонти (а се реално, али оди кажи им го тоа у лице, а не од зад океанот). Сеедно Трамп и Меланија се криви :icon_lol:

Царот со Чиле... :place:
Просечни кладионичар :aplauz:

Баражите ќе бидат

Хондурас - Австралија

Нов Зеланд - Перу

Првите мечеви се играат на 6ти а реваншите на 14ти ноември

Овие Нов Зеланд ми се ептен досадни, не дека се чести учесници ама со тоа танцот не ги можам. Ем веза немаат ем не се интересни. Австралија бар колку толку знае фудбал.:D

Ќе беше појако и Сирија да упаднеше во комбинација.

Вака дебитанти ќе се Панама и Нов Зеланд, а Египет ќе игра за првпат после 28 години, Перу ако влезе, после 36 години.

Интересно ќе биди сега на ждребката кој со кого ќе падни..и навистина би било штета доколку Хрватска со онаков состав не се пласира на СП

Играа веќе Нов Зеланд :D

Дај САД нека го ишутираат оној селектор, срамота е земја со такви facilities и услови и вложувања во спортот да не може да се пласира на СП.

Играа веќе Нов Зеланд :D

Дај САД нека го ишутираат оној селектор, срамота е земја со такви facilities и услови и вложувања во спортот да не може да се пласира на СП.

Истиот овој им беше тренер и на СП 2006 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom